發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lololo 於 21-3-2009 22:13 發表

is it shooter 120%??
how about the recoil??anything change??
oh.. also what aeroplane you using ??

Thanks!
YA! 120% cut左少少(覺得太硬)
recoil差不多....但rof快左
飛機用ra的金屬飛機

引用:
原帖由 lololo 於 22-3-2009 12:16 發表
甘請問白飛機係正定負?
另想請問有Ching換左鋼撞針,120%hammer spring同鋼trigger呢??
換左有冇咩性能上既提升?

Thanks!!
只換左hammer spring同bearing hammer
感覺扣板機到開槍的反應快左

之前有師兄話鋼比較硬....傳力比亞鉛好
所以反應會快左

我都唔知點解有時第一槍無咩力blow咁

trigger唔順可能個要汁下hammer
我之前換左hammer都係唔fit位....直頭lock唔番個hammer
打一槍就打唔到

想問下師兄們打打下會開始抄向上??
之前試過hop-up膠實驗.....比topgas噴過會成粒變到好硬
會唔會因為咁令到hop膠打打下變硬
而變成hop-up強左抄向上??

引用:
原帖由 lololo 於 22-3-2009 23:51 發表
GHK話"
本團隊已經儘最大努力來完成許多玩家的夢想了
這段影片已經是第四版的測試了
期間重複開模,打樣,測試,發覺問題又重複上述流程,期間燒錢和燒腦細胞的辛酸真的無法一語道盡
重點就是希望交在槍友手上的是一 ...
姐係重未開始生產la
不過有bolt lock的值得等!

早排打得多快頻
反而宜家好享受單發recoil的感覺

引用:
原帖由 lololo 於 24-3-2009 21:53 發表
岩岩收到風..
prime好似有新款lower reciver 喎!!!!
"M牌款"
齋出LOWER咁狠!?
唔通我要買完SET MUR再入多個LOWER

佢個下身長D.....都好難一雞兩味

Sosad.....唔係配MUR

回復 1231# 的帖子

P牌的當然係真數

e隻要成usd553
mur先係usd533
得個普通上身好似貴左d

其實ptw的上身可唔可以上到prime身?

引用:
原帖由 lololo 於 27-3-2009 21:30 發表

上身後面穿pin隻耳會頂住
size唔岩? 可以汁到ma?
我怕佢同條bolt唔夾

今日又番公司影下相, 同同事一齊玩下

附件

9-4-2009 21:58

回復 1245# 的帖子

比佢地dry fire下姐~
barrel nut係用左gp前節個粒
boltcarrier 只係係d窿到畫左黑色

ps. 咁多條棍仔.....都係覺得e條肉棍最好揸