33 123
發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

估唔到 , 有部份位仍然同真數有出入 , 一於等多陣睇下會唔會fix 番先 ........
塑膠戰隊

引用:
原帖由 d.s 於 16-4-2008 23:29 發表

係未有彈匣買,但我估around HKD$5XX一個啦~!
槍泥講唔算貴 .............匣先貴.......

睇相個外觀處理唔多討好 ..........

套用你果句..."這種質素的彈匣真的要收9975日元嗎???? "
塑膠戰隊

引用:
原帖由 d.s 於 16-5-2008 23:33 發表

井勝公佈有兩款台灣限定100個特別版,唔知關唔關FN事...
FN m16a4   

幻想中 ......
塑膠戰隊

d 零件仲未出曬 ....bolt lock 都未有......
塑膠戰隊

引用:
原帖由 d.s 於 2-6-2008 18:47 發表
轉載的.......
好多隻匣ar !
塑膠戰隊

引用:
原帖由 Pan 於 5-6-2008 00:16 發表

都唔知佢地兩間係唔係夾埋既
槍未出GP 已經有枝M4 做開發零件 ......   明顯係超友誼關係 !
塑膠戰隊

想問問有無師兄試過裝203 上WA M4 度 ?? 想問下個hop up 位會唔會阻倒個203 .....身邊無其他m4 做比對 .......希望師兄們能解答...
塑膠戰隊

引用:
原帖由 0050100 於 5-6-2008 09:34 發表
等等,原裝WA M4後段外管外徑為20mm,用gp套管式203要改才可,
我現用的是gp,後段外管外徑為14mm所以沒問題.
唔該曬先 !

因為小弟會買gp m4 果套kit , 套kit 連埋gp 出既外管 , 應該無問既吧 ........
塑膠戰隊

引用:
原帖由 d.s 於 20-6-2008 13:58 發表
To:国本圭一

.....I LOVE YOU~
  .......

咁樣姐係上唔倒膛 ???
塑膠戰隊

我見GP 個鋼bolt stop 出左 , 有無師兄已經用緊 ?
塑膠戰隊

引用:
原帖由 d.s 於 2-9-2008 11:32 發表

一曰未有鋼bolt,都唔建議用住,原裝bolt會蝕得好快....
o , 明白 ....唔該曬....
塑膠戰隊

引用:
原帖由 d.s 於 18-9-2008 23:18 發表
開始來啦~!
來自台灣情報,GHK會做一個一体成型的CNC鋁平價彈匣,
雖然屬很初步階段,但正所謂: [美女,呀!噏錯!係瘦田冇人耕,耕開有人爭~]

09年夏!!WA M4可望落場穩定地打!!!
平匣真係喜訊 !!!!!!!!! 依家真係好痛 !
塑膠戰隊

我上G&標個網度睇 , M16 前截 , M16A4 身 , 16尾柄都有得賣la .......M5 個base 齊ga la ....

井勝d parts 影都唔見 , 有得簡 , 唔想換G&標 ......但係我驚自己把持唔住 ......
塑膠戰隊

引用:
原帖由 jabberwock624 於 13-10-2008 22:12 發表
今日KWS最後三支WA DELTA CQB-R 比我同埋個FD掃埋!
原來已經出左 , 我真out

想問下街價大約幾銀同埋枝有無bolt lock???  Thx !!!!!!!
塑膠戰隊

引用:
原帖由 jabberwock624 於 13-10-2008 22:55 發表

有bolt lock 但彈甲係克色唔灰色!
內部hop-up parts upgrade 0左 定係轉0左白色 ! ( 有好多parts D 色唔同0左! )
$26xx
唔該曬師兄
塑膠戰隊

33 123
發新話題