發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 jabberwock624 於 19-10-2008 01:54 發表
剛剛完成ball ball 支w@ M4 ( G&D 金身+ 9"5 骨 ) 未加Flashider
?v=0
?v=0
htt ...
有師兄話GP 個身上鏡歪歪地 , 師兄可唔可以証實下 ? thx
塑膠戰隊

引用:
原帖由 kyuen 於 19-10-2008 21:20 發表

在下的金身不能直接裝上Eotech, 要加野..其他鏡就OK
因為小弟想改m5 , gp 個fn 身真係好吸引 , 不過睇師兄張相 , 睇泥真係有d qc 問題 , 買果陣真係要睇清楚d
塑膠戰隊

引用:
原帖由 kyuen 於 24-10-2008 09:04 發表

我都唔知ar,,,想聽其他D C兄係咪一樣呢,呢支M4最吸引其中之一就係隨時可以打開机倉清理機件同維修的彷真操作,但現在打開同窋回上身都無咁方便,因為攝咗D戒指薄膠片後D Pin 好緊,要揾野砟條pin先開到.其 ...
好多野頭幾水都做錯野ga la ........就係有玩家肯講 , d 公司先肯改吧 !
塑膠戰隊

引用:
原帖由 sunny 於 2-11-2008 22:54 發表
出 ga la!

U might can get it from Bad Wolf!

http://redwolfairsoft.com/redwol ... Detail?prodID=25508
大約港紙5 千幾 , 街價應該會再平dd .....又唔係貴wo.....

不過如果真係照台灣師兄咁講 , 咁大問題既話 .......咁樣就5 千都買唔落手 .......
塑膠戰隊

引用:
原帖由 路比 於 5-11-2008 10:52 發表
井勝唔係用wa系統的嗎
井勝有d 數位改左
塑膠戰隊

依家夠料自己搞枝m4 出泥未 ??

我見prime 份bolt 有得賣la , 全程自己搞既話就有多d 錢空左出泥 , 可以買prime 個金身
塑膠戰隊

引用:
原帖由 whisky 於 6-11-2008 01:20 發表
用左少少心機,但係多多錢既成果
今晚終於都砌好喇

正是小弟夢想中既setting 除左個柄 .....
塑膠戰隊

希望d.s 兄快d 放工 , 之後裝曬所有野 , 小弟等報告 !!!!!

prime 好金

塑膠戰隊

上完紅 wolf 個網 , 有d 驚喜 , 個bolt 有marking !!!!
塑膠戰隊

頂 , 又要硬食枝copy M2........

GP 個身係咪同WA 一樣做短左  ? 過5 千真係唔會買 , 自己搵料換prime 身好過 , 玩到咁都已經唔差果小小.....起碼食小枝鏡

最希望GP 出無ras 版既M4 , 連玩具ras 都唔駛食 !!!!!
塑膠戰隊

引用:
原帖由 olka 於 6-1-2009 00:56 發表

咁多款, 你估下呢~~

http://www.gp-web.com/products.p ... PWEB&bid=WOC_AG
小小建議 ! 希望會出FN M16A4 但係唔跟M5 ras , 跟粟米通
塑膠戰隊

引用:
原帖由 sas2009 於 29-1-2009 12:52 發表
話時話支gp賣緊幾$$..??
睇你跟d 咩   果d 豪華套裝要$46xx , 不過買得呢枝好多師兄都落真野 , 所以我會建議買粟米筒果幾枝 , 無謂要硬啃佢份ras 同鏡
塑膠戰隊

認真 , 我係過來人 ........

買mod 0 kit 唔好買za , 金屬部份好快出現生"秀" 既問題 , 唔止我一個有事 , 有幾個朋友都係咁......

買mod 0 kit 個筒買za 無問題 , pri 準星同頂橋就真係盡量搵其他牌子代替
塑膠戰隊

350 的話入住3 隻先 !!!!!!!
塑膠戰隊

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 2-5-2009 02:30 發表
做左好耐 CD Rom, 見到 WA GBB M4 補品越出越多. 雖然小弟 支 GBB係源自 WA Delta CQB, 比起其他由 G&P WOC 才入手的玩家, 雖然入場費貴了. 但都總算叫做冇選擇錯.

近日小弟都同支 WA M4 換左幾件新玩具, 唔知大 ...
想問下你個身係gp 定係prime ??
塑膠戰隊

發新話題