發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

Thx two brother~!!
我照正常放Trigger pin上都係頂撞針,
但冇Hammer頂住撞針就出入順暢....
再試下先~

引用:
原帖由 hermanht 於 31-5-2009 00:55 發表

我見你個hammer真係好似有D問題, 個hammer hold大左, 咁樣睇來個hammer會被頂高左, 咁依hammer個形狀來睇, 佢有可能會將fire pin頂前左.

睇來下一樣要買ge野就係啤零hammer
oh~誤會~誤會~
呢個原裝Hammer順手影相用,冇裝左右杯士,所以咁嘅款,
我用緊Prime套啤零hammer及Fire pin,正常嘅~

引用:
原帖由 ayaka 於 31-5-2009 00:56 發表

紅圈個個位頂住個身
屈多d都怕會頂到firing pin.......用原裝長度pin的話
紅圈??

引用:
原帖由 hermanht 於 31-5-2009 01:02 發表
今日有一隻豬崎夾的嘩佬嚴重唔夠油, 開幾槍就飛曬我D氣, 原來係個嘩佬動作慢, 嘩佬lock release果一刻, 個嘩佬回唔切位, 當release time過左之後, 個嘩佬都仲未彈番起, 變左繼續lock, then 就噴走曬D氣了... 所以如果 ...
WA,Bomber一樣要勤落油

引用:
原帖由 ayaka 於 31-5-2009 01:05 發表

唔記得post相
屈呢個位?!!

引用:
原帖由 hermanht 於 31-5-2009 01:26 發表
你地有冇試過單邊拉T骨果時甩手, 打左落自己個鼻道?

我用SPR款果隻
冇~
........你點拉架........

引用:
原帖由 kyuen 於 10-6-2009 13:32 發表

各位大佬我都失敗了,放棄用PMag lu, 因太硬同太窄又冇架歺又冇時間,sorry sorry
笨咗 原來隻豬HK匣唔洗銼或用砂紙磨, 用呢個鈼夾就可以了,夾下夾下又度下咁就OK ...
為你嘅努力而喝采~!!!

引用:
原帖由 ayaka 於 11-6-2009 23:03 發表
wa pmag測試(打空槍ver.)

http://www.youtube.com/watch?v=X0_T2aAI7X4
收唔收Order???

引用:
原帖由 桸藍 於 15-6-2009 20:46 發表
點解PGC近排無哂聲氣 ?
感覺上佢d大動作Movie係為咗攻擊對手,咁暫時冇對手,佢就冇必要咁快出手啦

6065喎~
CNC喎~
未知幾錢喎~
行GP BODY長度喎~
唔係真數喎~
唔似陽極喎~
barrel Extension一体化喎~
有機會裝唔到Prime AEG Hop-Up喎~

引用:
原帖由 g36k007 於 18-6-2009 00:29 發表
个枪膛是同上身一体定是个别?
同上身一体

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 18-6-2009 02:36 發表
想問下各位師兄GP身系五系真數?
五系

引用:
原帖由 jpg 於 21-6-2009 15:48 發表
呢個係俾wa gp bolt 用既, 因為佢既bolt 係俾gp 身, 而p牌身因為係真數, 個身長過gp, 所以要有呢個extension. 如果用prime bolt 應該唔駛用. 如果有錯請, 請各師兄更正. thanks.
prime bolt要用

引用:
原帖由 jpg 於 10-7-2009 18:54 發表
想問下個ubr, 用prime 身可唔可以直上呀, thank you.
可以直上

發新話題