發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

Can't see............
[對不起,請不要從外部鏈接下載本論壇的附件。]

轉載的.......

附件

2-6-2008 18:34

引用:
原帖由 PMX 於 2-6-2008 19:46 發表

好多隻匣ar !
係,物主話Total 7隻,有一隻冇影到,
$680 X 6 = $4080 (有一隻跟鎗)

7 X 50 = 350發.....

引用:
原帖由 km1265 於 2-6-2008 22:13 發表
匣我就唔急呀,等佢遲幾水造得好D先買,我想要上彈座&飛機多D,爛鬼左,有冇人見有內管賣未?
有! Red Wolf PDI 6.01

更換蔗渣parts第一擊!!
有待安裝.....

附件

10-6-2008 19:18

瞬間更換完畢,過程冇難度,
唯獨GP隻Hammer做厚咗少少(冇卡尺度,但不足1mm),
個杯士孔窄咗少少,用銼銼兩嘢就解決.
裝上後一試,感覺就如olka兄所述:[真係煥然不同]!!
爽度瀲增~!!!

附件

11-6-2008 13:51

11-6-2008 13:51

原裝蔗渣parts.......

附件

11-6-2008 13:52

引用:
原帖由 cccarlos 於 11-6-2008 15:03 發表
好一句 少年懂理財, 一世不捱窮...
正確是:[少年玩M4,一世窮到燶]......

引用:
原帖由 seals 於 11-6-2008 19:29 發表
可不可以說怎煥然不同?
材質不同,原裝的亞鉛合金太淋,撞擊時會卸力,
不能將擊鎚彈弓的力度100%傳遞,
而GP的Hammer及Fire Pin硬度充足,
擊發感覺是反應快及實在....哎...真是非筆墨所能形容~
最好是親身体驗~

不過換上鋼Parts後,其他相關原裝Parts大概會加快損耗,
只能望有關當局盡快出其他鋼Parts....

引用:
原帖由 0050100 於 11-6-2008 19:20 發表
太毒啦!不過我覺得未係時候裝落去.
我都係咁話~

百花齊放!!好!!

咁即係話我嘅陰謀論:[WA受權GP獨家出Parts,見其他人出就告佢媽咪!!]又估錯嘞~~
好彩呢期冇玩投資....

引用:
原帖由 olka 於 15-6-2008 05:05 發表
有人唔知扮代表姐, 邊有獨家呢支歌仔架, 有prime, 有red-wolf, wa要買齊結構patent的話, 支原裝槍要5至6千都未定
果個人咪係我囉~
不過我最唔明係如果WA冇諗住重施故技玩左告右告的話,咁點解要一早send枝M4比GP度數出Parts?
點都睇唔出WA同GP係友好關係.....
呀~!!又一新陰謀論!!唔通枝M4根本就唔係WA Send比GP,而係......???

引用:
原帖由 olka 於 16-6-2008 00:41 發表
換埋呢件:
我驚原裝Valve頂唔緊wow....

引用:
原帖由 0050100 於 16-6-2008 18:41 發表

用原裝果條照屈高少少就得啦! 不過小心在未拉槍機時,Fire-Pin頂Valve.(GP果條一樣會)
Hammer都換左,攪埋佢囉!
師兄你都話用原裝果條照屈高少少就得啦,唔換law~

引用:
原帖由 olka 於 17-6-2008 22:43 發表

咪亂認先得架,有人話老細同佢講喎
吓~?! 乜除咗我之外仲有人吹到咁大咩??
真係失覺哂~

發新話題