發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

To:国本圭一

.....I LOVE YOU~

附件

20-6-2008 13:45

20-6-2008 13:45

回復 290# 的帖子

上到~!唔用佢,用手指卒開個Bolt~

引用:
原帖由 bjerrykmc 於 20-6-2008 15:53 發表
死啦~~買唔買好呀~~有好多"豆腐令件"係到,好得人驚ja
幻覺嚟啫~唔好自已嚇自己,
我果枝係狂操到咁啫~由買番嚟到家下打咗十幾枝Topgas,唔爛有鬼咯~~

引用:
原帖由 0050100 於 23-6-2008 12:30 發表
暫別了各位兄弟,不是wa的錯,是我期望太高了.
oh.........死因呢?

引用:
原帖由 whisky 於 23-6-2008 18:36 發表

你係咪換過條Airsxxf Surgxxn 既 recoil spring??
不過唔怕啦~~ 都就泥有7075既鋁合金bolt carrier 出,
過條Airsxxf Surgxxn 既 recoil spring SET只會導致下身斷裂,未至於爆Bolt

引用:
原帖由 0050100 於 23-6-2008 19:00 發表

改真通,還要改Blow-Back速度(真係好爽),導致槍機頭與槍機身經常高速拉動引發.
PS. 未改recoil spring
為你所作的犧牲敬禮!!

引用:
原帖由 MAN2613 於 24-6-2008 21:40 發表

請問師兄Hammer要銼那位至
Hammer中的杯士孔
另外磨薄少少兩粒杯士至裝在鎗身時順暢便OK

嚟緊~等等!!
http://www.prime-airsoft.com/home.html

Aluminium & steel version,你會點揀?
玩feel我就要Steel~重d,應d.
實戰Aluminium~輕d,快d,慳氣d.

I just want Aluminium barrel~!!!!!!

引用:
原帖由 mujiadam 於 12-7-2008 17:02 發表

成套果d
成套果d跟鋁外管??
真的假的??

唔好急~慢慢來.....
連韓國都加入戰團~
http://www.2roy.com/front/php/b/ ... rd_no=2&no=4313
100%CNC.....
GP睇嚟要劈價或索性出MUR or其他特別款至掂....

老老實實,GP份金身若果係鋳件而並非100%CNC的話,
我會選擇儲多d錢等買100%CNC,至少唔駛檐心有氣泡而影響强度....

ZEKE的金身也見樣了

http://oceancustomtactical.militaryblog.jp/e29404.html

台灣終於出鋁外管.....但係14mm-牙.....

WA M4 鋁製強化外管組
全金屬6061航太鋁CNC製作
陽極霧黑噴砂處理,14逆牙
兩截式設計,搭配附贈4種不同採吋外管
可自由變換COMMAND/CQBR/M733/M4A1/M16A2卡賓
會場加值贈送
WA M4規格專用 363mm 6.04內管
武哈季特價:2699元

附件

6-8-2008 12:01

不便宜就是了.....

引用:
原帖由 htfstore 於 9-8-2008 23:11 發表
我有無睇錯!!!
有救啦兄弟!!! Prime 個Bolt Carrier (鋁的....) 出世了.....不過在日本.....

(小弟還是期待鋼的....)
X2

發新話題