發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

Anvil WA M4 VLTOR MUR-1 Metal Body Set
8月尾日本發售予定,價格未定

附件

17-8-2008 01:16

噢~甘唔甘??

MUR-1 Body亦係我枝[尖根]其中一件必要Parts~~!!

WA又嚟料!!
PATRIOT PISTOL [500枝完全限定版]...WA嘅[完全限定版]係完全無保證,將來一句[待望の復刻]又通街賣,so所謂[完全限定版]可以不理~
不過內含不少[改動]

新版短行程Bolt,配合鋁製彈弓尾頂及加硬彈弓,增加Bolt Back速度
但新版短行程Bolt係削除Bolt Lock機能.

新版Hop-up系统.

跟新版 S-TYPE 彈匣,單賣每個7875日元
較舊版匣9975日元便宜,
不過S-TYPE 彈匣係冇空擊模式及削減 Bolt Lock機能,即係簡化版.....另匣身係黑色.

其他特製外觀Parts主要係為PATRIOT PISTOL呢個造型而設.

http://www.wa-gunnet.co.jp/cool/wa-arae.html

無興趣.X2

新版槍機好像不是鋁製的.....依然是亞鉛合金

引用:
原帖由 0050100 於 31-8-2008 22:34 發表
唔知有冇廠肯出呢件改Bolt件呢,可能都幾好賣.
拜服~!!!

引用:
原帖由 PMX 於 2-9-2008 09:28 發表
我見GP 個鋼bolt stop 出左 , 有無師兄已經用緊 ?
一曰未有鋼bolt,都唔建議用住,原裝bolt會蝕得好快....

引用:
原帖由 MG-42 於 30-8-2008 23:21 發表
始終都唔想買G&P身....

等多一陣比貴D買個CNC既好過...
Gas bolt back槍recevier始終唔同電槍.... 一唔好彩就有排執    加上G&P D recevier款好悶
同議到爆!!!

好~!!終於有價嘞~!!!
係咪成件用CNC車出嚟定後期CNC加工呢?
有流水編號
!!!!改裝後只有單發?!!

USD$533

http://www.redwolfairsoft.com/re ... Detail?prodID=25308

開始來啦~!
來自台灣情報,GHK會做一個一体成型的CNC鋁平價彈匣,
雖然屬很初步階段,但正所謂: [美女,呀!噏錯!係瘦田冇人耕,耕開有人爭~]

09年夏!!WA M4可望落場穩定地打!!!

附件

18-9-2008 23:18

CNC鋁平價彈匣 NEW PHOTO

附件

20-9-2008 00:17

20-9-2008 00:17

轉載至台灣論壇,GHK平價M4匣的官方文

[總結大家的疑問
有多平價?我們相信,這價格有相當的優勢
照片裡的彈匣只有殼嗎?那只是樣品用整塊鋁材NC去洗,成品會是用鋁灌注.一體成型
有無後定裝置,這是M16系列不可缺少的裝置,怎麼可能會缺席
最自豪的就是,外型一體成型,氣密效果絕對比WA優秀.
重點是,全新設計,保證不侵權

GHK團隊,感謝您的支持]

引用:
原帖由 PMX 於 26-9-2008 17:43 發表
我上G&標個網度睇 , M16 前截 , M16A4 身 , 16尾柄都有得賣la .......M5 個base 齊ga la ....

井勝d parts 影都唔見 , 有得簡 , 唔想換G&標 ......但係我驚自己把持唔住 ......
除Body外,GP parts is OK~

引用:
原帖由 seals 於 30-9-2008 05:40 發表

http://b-boxgunsite.com/shopdetail/019005000020/order/

有無師兄知道此物是否金屬?
是金屬,不過個Bolt依然係亞鉛,
而尾頂就係鋁製,換上呢set parts後會冇Bolt Lock功能.

發新話題