發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

http://b-boxgunsite.com/shopdetail/019005000020/order/

有無師兄知道此物是否金屬?

引用:
原帖由 d.s 於 30-9-2008 12:19 發表

是金屬,不過個Bolt依然係亞鉛,
而尾頂就係鋁製,換上呢set parts後會冇Bolt Lock功能.
THANKS

引用:
原帖由 d.s 於 30-9-2008 12:19 發表

是金屬,不過個Bolt依然係亞鉛,
而尾頂就係鋁製,換上呢set parts後會冇Bolt Lock功能.
唔知香港有無得賣?及多少錢?
平平

WA M4 我有,不過重打爛咗添!

我現有三個選擇:

選擇 1.再買WA M4

優點:操作極正,像真極高,用Topgas後座力強槍。
缺點:但連金屬配件極貴,夾貴及夾漏氣。

選擇 2. 買井勝 M4

優點:WA M4操作,全金屬像真極高,用Topgas後座力強槍。
缺點:但槍極貴5k-7k,夾貴及夾漏氣。(WA M4夾)

選擇 3. 買 WE M4

優點:全金屬,像真ok,槍平 2k-3k,夾平(新設計唔知漏唔漏氣)
缺點:用Topgas後座力強 未知,Blowback見到內胆。

經我搜集資料後,我會先買WE M4玩吓,再看看 井勝 M4 的評語,及有否新設計的平夾,再決定會否再換!

引用:
原帖由 onibara 於 5-11-2008 00:07 發表

當[三★]興WE那枝M4推出時小弟會和朋友買一枝, 希望入手時可以為師兄報告!
THANK !!!!

35飛........!!

好呀!真槍得30飛咋

引用:
原帖由 d.s 於 4-11-2008 23:27 發表

我有親身試打過,
外觀不錯,有灰色和黑色版,
樣品關係,沒有刻字,據店家說正式發售時會有刻字,
是不是真品採寸我不知道,我自己只擁有WA M4,
拿在手上感覺前後重量平均,最讚是彈匣,
鐵皮外殼,輕量,有空擊功能,據 ...
What Means ((覆進時會看到有上真彈的視覺效果))?

引用:
原帖由 d.s 於 7-11-2008 00:42 發表

主要係換Hammer,撞針,Hop-Up,內管,飛機,Bolt,上膛杆,彈匣Valve鎖
Hammer,撞針,Hop-Up,內管,飛機,Bolt,上膛杆,彈匣Valve鎖

加加埋埋都近三仟,再換Body 及前後截又三仟,計一計由零開始,起碼八仟至一萬HKD !!

看了"友台"對 井勝 的劣評,都係等支 WE M4!
若WE M4都係咁差,先再砌 WA M4,
而家玩住支 MGC M4先

引用:
原帖由 狙神 於 8-11-2008 21:33 發表

槍2650係邊間的,我問都要$3600~3800,係唔係冇骨CBQ先2650?
我自己唸住唔換金身住,因為冇夾都拎唔到去打>.
Yes !!無魚骨無了Making $2650,今曰想去 KW ST 但買無晒貨!

勁!

今日去槍街吹過,應該 4K樓下,不過唔知邊款!

名x店賣 多款 G & P全金屬 由M4 A1 - Defender GBB $3500-$4600
有現貨了你去看看吧!

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 3-2-2009 00:42 發表
買jor 啦WOC11, 喺明搶買3700$ (Display..我估都比人玩都到個bolt lock 爛爛地嫁啦...)  , 一個夾, oring, valve lock (個friend話比我聽買jor先知唔須要買, thx 150$X2)
etc...

我個friend尋日都去問過明 ...
bolt lock 爛爛地嫁啦???
G and P 不是用鋼bolt lock 嗎?
鋼bolt lock 都爛?

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 3-2-2009 23:29 發表
好ugly吖><

有無計??

我支dd骨(copy)裝上 WE M4 Fit 好多喎!

發新話題