44 123
發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

咁佢就唔好跟金屬的RAS啦。。。
回來打疫苗

今日試玩左WA改補品少改, 只替換原裝的兩件合金配件, 已經有驚喜.
回來打疫苗

星期一看gnp的web site, 佢應該會update上傳, 會有一些內部改件, 仲有改款前截和鋼管等. 至於幾時上市就未知, 今日係測試和取評語, 本狗仔有幸在旁試玩.

本來有feel, 現在仲有feel
回來打疫苗

這個可試一試塗一至兩層的指甲油在柱位,乾後再裝上

保養個bolt, 可平時唔常玩bolt lock, 入彈到彈匣很,頂部有個細條,把其挬向前,bolt lock功能便會停止運作,可時玩時唔玩。
回來打疫苗

引用:
原帖由 d.s 於 30-4-2008 01:52 發表
指甲油~可以一試啊~Thanks~~olka兄!!

只可惜Bolt Lock是非常非常吸引的效果啦,明知會壞也不理,照玩!!
反正遲早有強化parts的.....大概......
咁。。。 你放心上路啦
回來打疫苗

引用:
原帖由 d.s 於 30-4-2008 01:57 發表
oh~~GP for WA M4 的外觀 parts 在 WGC 有價目了....
HKD$5XX一絛鋼外管
HKD$12XX 一set RAS II

唔.............
US158 X 0.8 X 7.8

若在一千內吧。
回來打疫苗

這個沒研究,舊版只多了兩mm, 我諗不變。
回來打疫苗

引用:
原帖由 d.s 於 30-4-2008 02:13 發表

定價咁溫和?!
WGC價通常係美金價打八至八五折,再7.8算
回來打疫苗

引用:
原帖由 d.s 於 30-4-2008 02:23 發表

唔係化?!咁冇進取心?!
話到底。。。 都係老番姐。。。唔好咁啦,佢已經做得好靚啦
回來打疫苗

溫磬提示: 首一輪原件線割是最靚版本, 趁手, 之後可能為注鋼.
回來打疫苗

到時地下好多零件執
回來打疫苗

咁快就漏氣? 唉...
回來打疫苗

[quote]原帖由 seals 於 14-5-2008 16:26 發表

夾底兩小
回來打疫苗

這個暫時沒消息呢
回來打疫苗

咩要授權先做得咩
回來打疫苗

44 123
發新話題