發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

太毒啦!不過我覺得未係時候裝落去.

附件

11-6-2008 19:07, 下載次數: 197

附件

14-6-2008 22:22

引用:
原帖由 d.s 於 16-6-2008 09:53 發表

我驚原裝Valve頂唔緊wow....
用原裝果條照屈高少少就得啦! 不過小心在未拉槍機時,Fire-Pin頂Valve.(GP果條一樣會)
Hammer都換左,攪埋佢囉!

引用:
原帖由 d.s 於 20-6-2008 13:58 發表
To:国本圭一

.....I LOVE YOU~
恭喜師兄,繼續落葯.

附件

20-6-2008 17:56

暫別了各位兄弟,不是wa的錯,是我期望太高了.

附件

23-6-2008 12:30

引用:
原帖由 d.s 於 23-6-2008 16:28 發表

oh.........死因呢?
改真通,還要改Blow-Back速度(真係好爽),導致槍機頭與槍機身經常高速拉動引發.
PS. 未改recoil spring

附件

23-6-2008 19:00

睇到有料就報下囉,呢個嘜頭我就無興趣.

附件

19-8-2008 00:29

呢支m4改用鋁製外管及鋁製槍機,總覺得不是味兒.
我反而對吉打支鋼製分體管有些興趣,可玩一雞幾味.

有有 有料到,但係重欠個Bolt.攪攪下攪禁耐.雞啼啦!
等到秋來冬又到,攪支電槍爽過年.(LMT)

附件

26-8-2008 00:36

唔知有冇廠肯出呢件改Bolt件呢,可能都幾好賣.

附件

31-8-2008 22:34

31-8-2008 22:34

引用:
原帖由 d.s 於 10-9-2008 21:09 發表
好~!!終於有價嘞~!!!
係咪成件用CNC車出嚟定後期CNC加工呢?
有流水編號
!!!!改裝後只有單發?!!

USD$533

http://www.redwolfairsoft.com/re ... Detail?prodID=25308
mug會賣香港咩,定賣剩回流呀?

我都懷

附件

DSCF2416 b.jpg (114.98 KB)

22-10-2008 14:06

DSCF2416 b.jpg

DSCF2417 b.jpg (110.72 KB)

22-10-2008 14:06

DSCF2417 b.jpg

我講個Outlook幾好,期望別太高.引用番ayaka兄說: [ GP身幾好ar....d位都幾fit...汁左少少野. ] 但始終上下身都有D郁. 齊體OK.

引用:
原帖由 ayaka 於 21-11-2008 20:55 發表

邊個會買wa d原裝豆腐ar
我買,我出2舊.要冇難原裝hop-up膠+hop-up組+槍機+飛機 pm我.

[quote]原帖由 F22 於 16-12-2008 06:54 發表
d.s師兄,請問你換

發新話題