發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

支delta個價真係好吸引...
但身邊冇frd肯陪小弟..

當個bolt有强化品時...就係小弟跌落深坑既時侯

引用:
原帖由 ayaka 於 20-10-2008 00:12 發表

快d買左黎享受下先ma....打到殘就差唔多出强化品
點都忍到X`mas先..希望到時多D補品啦...

其實用134氣打...有冇1面力呢???

請問如果唔換金身,只換steel bolt, bolt stop 同hop-up..個膠身會唔會頂唔順?
另外膠身可以直接裝上"朱P"或 copy DD 骨嗎???

thanks

引用:
原帖由 d.s 於 3-1-2009 02:01 發表

千呼萬喚屎出來!!
我估普通M4A1 最平連匣HKD$3600
早知我遲幾日買啦;

今日係明搶見到支defender實物~~但我冇問幾錢~~

引用:
原帖由 d.s 於 6-1-2009 23:56 發表

~
內部已經九成補品都係賣你四穿狗~抵玩~!!
玩早+幾日蝕左接近2千蚊....

今日發現隻無印bolt個bolt stop 位己經有D崩,不過暫時仍運作正常..
睇怕都要買多set傍身...
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

請問有邊隻low profile gas block對應原裝WA M4 carbine 回氣管及外管呢??
Thanks

引用:
原帖由 d.s 於 24-1-2009 11:48 發表

對應原裝WA M4 carbine 回氣管的話係冇,皆因WA 回氣管較粗,入唔到.
只計外管就應該市面有售嘅low profile gas block都得,
個人建議:low profile gas block最好揀隻輕身d
Thanks~~
其實宜家D GP WA M4隻匣係咪同原裝WA一樣?
定以改GP料??O-ring? Hammer Lock?

引用:
原帖由 桸藍 於 24-1-2009 22:01 發表
今日換value lock時整斷咗個匣低的耳仔,
因為條彈弓點都放得唔好,現在剛剛ok,
請問對個匣有影響嗎?
另外有什麼方法較易放回條彈弓加頂彈的膠?
thx~
我都一早整斷咗,除左外觀,應該影響不大..
請問ching換哪家既value lock 呢??

唉...支鎗唔係自己身邊,硬係唔多安樂

引用:
原帖由 d.s 於 25-1-2009 00:39 發表
Prime 十全大補丹
一盒就有齊下体部位~~
強!!!
快快出個review!!

甘隻hammer同RA比又如何呢??

引用:
原帖由 d.s 於 25-1-2009 00:46 發表
撞針及Bolt Stop座,
留意一下Bolt Stop彈弓位置,與GP成品鎗的做法一樣.
O..bolt stop 唔係1件過既??
P.S 我知點解我隻bolt stop會1垂低就lock bolt了...唔見左條彈弓

引用:
原帖由 d.s 於 25-1-2009 00:58 發表
揾到:
http://www.civiliangunner.com/cg ... age%3D1&page=16
唔該哂!!

引用:
原帖由 桸藍 於 25-1-2009 04:19 發表
我就是想裝PRIME的,
還有請問PRIME金身是否唔對應原裝COCKING HANDLE?
因為我搵唔到prime的cocking handle來買
PRIME金身跟埋cocking handle的

發新話題