發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

回復 1344# 的帖子

正!!!但小弟想揾玩具骨...
諗緊條madbull Noveske  10吋...
但又唔知岩唔岩裝...
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

回復 1350# 的帖子

YHM D 款好似太低調~

引用:
原帖由 d.s 於 4-5-2009 23:32 發表

madbull Noveske  10吋有人裝過,應該OK,
不過會高低級
上次有師兄話"果"條NOVESKE骨非玩具骨bor~~

真不該..

琴晚話想換骨, 今日拎起支鎗一睇....
唉...真係要換了

附件

5-5-2009 17:40

回復 1359# 的帖子

我都唔知咩事...
之前都唔係甘既...

宜家一扭緊骨尾果4個C帽,條骨就側埋一邊

引用:
原帖由 jpg 於 5-5-2009 19:18 發表
師兄試下將圖右手邊兩粒羅絲上緊d, 鬆返左手少少應該可以搞返掂, 最好上羅絲既時候搵個m4 手抽clamp 住槍身同前節先上緊d羅絲. 因為而家好似成個前節轉左.
Ching Thanks for the advise~
個前節好似冇轉..upper同前節個夾口好正常...

其實我想知個4粒羅絲,,係咪應該食住個barrel nut 匊花個D凹位呢??

Thanks Ching~~
比個借口自己換骨~~

回復 1365# 的帖子

之前都有諗過,,但有D睇嫌左drop-in 骨
我諗9成DD mk18 RIS II .....
但又唔知邊隻品牌既玩具骨岩prime身數

師兄介唔介意以分享下你支M4既set up嗎??

回復 1367# 的帖子

師兄你條骨都會"咩"???

回復 1369# 的帖子

你果條好似係叫"Lite Rail"9吋
因為MK18 RIS II 好似得泥色同埋9.5吋

有錯請更正~~

回復 1372# 的帖子

Pmag on PTW!!!

搞掂

唔該晒師兄們比既意見~~
而家支鎗個樣balance返晒~~

P.S 經過killRF買左條120% recoil spring~
    真係爽好多,,,但冇左bolt lock 囧

附件

6-5-2009 18:33

回復 1384# 的帖子

Welcome Ching~~~
Nice M4s you got ~~~

回復 1389# 的帖子

4號????6角"時"..

話時話師兄們你地個MIAD用邊個Size??
我就用緊L

發新話題