發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

請問DELTA的外管是金屬定係膠? and用到PDI出果隻hop up座嗎? thz

好可惡呀!!!!!!! 成條街都冇曬delta賣呀!!!

引用:
原帖由 MG-42 於 31-10-2008 00:53 發表
其實買唔到都係好事....
yup~ 支CQB好好玩

引用:
原帖由 sunny 於 2-11-2008 13:52 發表
Why not wait for Inokatsu ??  Seems like a better deal wor!
碎彈機? 而且槍身刻字似乎『像真』過頭... 加上有post指出什至要落好多油先拉到個bolt. 所以佢不會在我的shopping list出現

其實我問想問下咁多位支M4係唔係換左條強化回bolt彈弓之後就開始出事?

Bolt lock就一定唔關佢事啦, 但係hop up座爆, 飛機咀爆, Bolt爆, 我諗好似都關關地事...

引用:
原帖由 onibara 於 3-11-2008 22:17 發表
小弟昨天到[三★]店中買東西時, 其中一位靚仔售貨員向小弟說,
他們將推出GAS推動M4, 那天剛好店中有個"板"(沒有logo的proto type?).

PS: 但是那天的proto type(?)的grip位不是tactical rail..
我買果日佢都有問我
(開近支WA M4時...)
軍軍軍:點解唔簡我地果支M4 ge?
我:你地果支?
軍軍軍:係呀, 金身鋼bolt果支.
我:你指井勝果支? (我心諗...碎蛋機...)
軍軍軍:唔係果支.
我:(下? 有D後悔tim...) E?咁你講果支幾多錢呀?
軍軍軍:2千幾.
我:(哦...車...後悔完了.) 你係唔你講WE果支?
軍軍軍: 係呀, 我地同WE合作果支.
之後就試支WA, 冇係呢個話題講落去. 點解我get唔到佢講WE果支? 因為, 我當佢係冇bolt ga囉~

引用:
原帖由 onibara 於 3-11-2008 22:33 發表

沒有bolt?
當時那枝是有的!
但是當他從盒中拿起那枝M4時, 小弟在盒中發現字條.
上面寫有"有問題."    囧
我睇片只覺得果塊係bolt片, 而唔係bolt... 當然我冇渣過上手啦...

http://hk.youtube.com/watch?v=0WkMz0ZXW3U

但係睇完呢個之後又真係bolt來wow

引用:
原帖由 onibara 於 3-11-2008 23:05 發表

對就是這個!!
謝謝師兄找到這影片.

如果可以改用tactical rail就好了...
佢個身係rail來呀, or 你指前節? RIS RAS岩唔岩位就唔知, CASV就實冇死

引用:
原帖由 ayaka 於 4-11-2008 00:20 發表
睇條片....支WE打FULL AUTO疾疾下咁ge
梗係, 見佢拆bolt果時又斷片又卡下卡下咁, maybe條bolt唔係想像中咁順~

35飛

計計埋埋, 等埋台灣出平匣比WA M4, 分分鐘玩WA D 匣錢會比WE平

冇左bolt lock, 唔係洩個bolt就係洩個lock, 應該係隻『角』磨到變左斜路, so 試下磨番隻『角』出來.

』『 <--- lock到
』/ <--lock唔到
/ /<--更加lock唔到
/『<--都唔會lock到

引用:
原帖由 狙神 於 6-11-2008 20:01 發表
遲下Q?F都會出gas M4,但而家仲做緊模=.=我怕我自己等唔到,下個月買左WA M4,而家都唔知等唔等好
WA M4其實買番黎要改D咩打topgas先come打?
睇個勢...

Gas G36...千奇唔好出...........住...

引用:
原帖由 d.s 於 7-11-2008 00:42 發表

主要係換Hammer,撞針,Hop-Up,內管,飛機,Bolt,上膛杆,彈匣Valve鎖
睇番之前D post, 十罐top gas應該仲未爛得曬, 而且我買果一水D彈夾都冇『痕』, 所以話唔埋, 可能爛小D野

引用:
原帖由 ayaka 於 8-11-2008 20:56 發表

當用delta版做base(一體管)
槍=2650
金身=1250
鋼bolt=1250
hop-up座=300
回鏜彈弓=100
上鏜桿=300
大約total = $5850
下身零件都ok耐用唔洗換
之後重有$$改骨同尾tim
匣可以等台灣的平匣
飛機呢?

引用:
原帖由 grilance 於 10-11-2008 17:07 發表
支野真系幾吸引
好想買, but no $
冇錢咪變賣家產囉...

發新話題