發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 kyuen 於 11-6-2009 08:07 發表

謝謝,支野要留醫未出院無得試射 老反匣要等支野出左院先知Jam唔jam彈
如果jam彈多數係有人做錯野, 好地地冇咁易jam的

引用:
原帖由 ayaka 於 11-6-2009 23:03 發表
wa pmag測試(打空槍ver.)

http://www.youtube.com/watch?v=X0_T2aAI7X4
用手指頭按板機啦

引用:
原帖由 kyuen 於 12-6-2009 07:47 發表

那裡?那裡?那裡?PM我
短夾好似100蚊定80蚊HKD 1個, 係JP見到

引用:
原帖由 jpg 於 18-6-2009 05:12 發表
S&W 個下身幾正, 好似冇人出過. 不過個barrel extension 點解要搞到同個upper 一齊呀, 真係唔搞羅呢搞羅.
玩具化...

引用:
原帖由 gainax 於 18-6-2009 11:07 發表
想問幾問,
有冇師兄知WA M4既14.5吋外管版條內管係用長管定用番CQB條短內管?
因想搵條WA數比14.5吋外管用,而有GP hop up座唔想哂左佢,
如果WA冇咁有冇副廠有出過?
唔該唔該
你唔找下post, 出一次槍街"係咁易"望下都有答案啦...

引用:
原帖由 Castlevania 於 28-6-2009 18:46 發表
C兄們,白飛機邊隻牌子好用?~
同埋真品GAS TUBE用唔用到落GBB度嫁?
THX~
14年監同唔知幾多萬

我跟!

附件

10-7-2009 16:10

引用:
原帖由 ayaka 於 10-7-2009 22:11 發表

支鏡咁低都得
我一定要用高mount先得
再低都仲得, 我加高佢只係貪個QD mount, 支鏡有事就拿走佢開西, 同埋支鏡太低, 睇到後西睇唔到前西, 所以一定要QD

我個人認為越低越舒服, 同隱定.

之前找mount都好辛苦, 一係就唔係QD, QD咩? 就係冇lock果隻, 有lock咩? 又唔係用骨. 最後用呢條都要執一執, 因為果個條的骨冇位過螺絲...

引用:
原帖由 d.s 於 11-7-2009 00:18 發表

無印良品,明搶有售,連Bolt Carrier 一set買較化算,皆因淨白飛機係唔齊件.....
記住格價, 見到5舊就買.

引用:
原帖由 d.s 於 11-7-2009 01:35 發表

5舊果度無貨好耐下.....請問重有邊度係5舊??
我唔知啊, 平時冇野做, 行行下都見到. 老統冇咩?

引用:
原帖由 ayaka 於 11-7-2009 12:34 發表
唔好停ar大家
舊相得唔得?

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 11-7-2009 13:44 發表

點解成日都係依祿
你有好多祿咩?

引用:
原帖由 jpg 於 11-7-2009 16:25 發表
師兄呢支416 真係經典呀.. 師兄既upper 同416前節係咪同一個高度既呢? 定係用個eotech 者住左?
個骨執到都執左, 剩下果D用EO Tech條橋夾番, 但係marking問題, 最後都用到呢個look了~

停左啦?

引用:
原帖由 ayaka 於 12-7-2009 11:30 發表

又貼E支會得罪神ar ma
其實我貼來貼去都係同一支

發新話題