發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lololo 於 21-5-2009 21:26 發表
RA bolt lock..lock過大約20次
估唔到原來WA先係最好...

引用:
原帖由 ayaka 於 22-5-2009 18:09 發表
我好想佢快d出....之後成堆人去買
睇d人點爛法
係爛都好, 如果唔爛, 我們牌同基J就真係...

引用:
原帖由 ayaka 於 22-5-2009 21:55 發表

如果K中都唔係好貴丫
係囉, 預買番來同WA原裝差不多~

引用:
原帖由 ayaka 於 23-5-2009 11:59 發表

可能會有炸鏜的出現
今日隻WA夾又漏過氣, 豬崎Jam過一次, 停過一次(估計是嘩佬冇油)... WA果隻就唔講了, 漏氣打幾槍就冇力, 豬崎果隻一雞扣實, 一開槍, D氣好似炸鏜咁, 係Dbolt位, (火)豬位道噴... 但係佢又夠氣打曬隻夾, 係射頻去到後面果時慢左. 真係華麗

最慘係支Glock爛左fire pin...

引用:
原帖由 lololo 於 23-5-2009 12:51 發表

可能隻bolt會係buffer tube 飛出黎
比尾托兜番

引用:
原帖由 F22 於 24-5-2009 02:54 發表

如果8xx隻匣又得既話都買得過,當買隻匣,跟手仲可以張改WA鱓多鰦parts裝番落去.............
又係諸譪亮ge奸計, 諗住差少少parts可以砌多支, 點知買番來砌完之後又係差少少parts就可以有3支...

有冇人記得ZA好似話過會出WA金身?

好似冇左件事

引用:
原帖由 lololo 於 24-5-2009 20:08 發表 [url=http://www.civiliangunner.com/cgf/redirect.php?goto=findpost&pid=435857&ptid=21042][/url]
冇印買來做乜? 睇個樣, 仲重過我兩條bolt加埋

我諗如果係淥淥hammer呢D low tech野, 都用得過ge~

今日支槍終於blot lock唔到, 我用果個係WA原裝的bolt lock, 整左整之後, 我發現Bolt lock果塊鐵仔『粒』左同斜左, 我將佢成塊磨平之後, 又可以lock得番了~

仲有大家可以試下屈屈個戚架彈弓, 個feel會有小小唔同左~

今日買多左3隻豬崎夾, E+執到個身呢, 4隻有3隻可以自己跌...

咁者係隻隻大細都唔同!!!

第一隻ok, 唔等如第2, 3, 4隻ok...

第4隻都係算啦...

我買Dboy夾插AEG, 都隻隻插得入...

引用:
原帖由 lololo 於 30-5-2009 19:34 發表

Ching~~
can you tell me where to buy GHK mag??
and how much lei??

Thanks!!!
dup豬屍 #%) 個大洋, 好在叫佢差一差氣試ja, 有一隻漏氣

佢用top gas試, 唔似W死怕咩咁用134A...

引用:
原帖由 Castlevania 於 30-5-2009 20:18 發表

緊樣.....裝真品件時係唔係都要執執佢嫁?~
THX~
如果係執的話, 冇野係裝唔到的.

引用:
原帖由 Castlevania 於 30-5-2009 20:46 發表

嗯~緊又係~
不過.......
D牙係點樣執嫁
~THX~
係wow, D牙係唔係一樣的呢?

引用:
原帖由 lololo 於 30-5-2009 23:48 發表

之前碎彈原來唔關GHK事.. x!!
好馬不吃回頭草

發新話題