發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 hermanht 於 18-6-2009 01:21 發表

短夾好似100蚊定80蚊HKD 1個, 係JP見到
唔得架!唔得架!呢個壳係唔夠位改架

引用:
原帖由 jpg 於 18-6-2009 05:12 發表
S&W 個下身幾正, 好似冇人出過. 不過個barrel extension 點解要搞到同個upper 一齊呀, 真係唔搞羅呢搞羅.
玩具化...

想問幾問,
有冇師兄知WA M4既14.5吋外管版條內管係用長管定用番CQB條短內管?
因想搵條WA數比14.5吋外管用,而有GP hop up座唔想哂左佢,
如果WA冇咁有冇副廠有出過?
唔該唔該

引用:
原帖由 gainax 於 18-6-2009 11:07 發表
想問幾問,
有冇師兄知WA M4既14.5吋外管版條內管係用長管定用番CQB條短內管?
因想搵條WA數比14.5吋外管用,而有GP hop up座唔想哂左佢,
唔該唔該
你唔找下post, 出一次槍街"係咁易"望下都有答案啦...

回復 1744# 的帖子

Sorry,我出去睇過好似冇,而上網搵過都冇,咁即係冇?

引用:
原帖由 gainax 於 18-6-2009 11:07 發表
想問幾問,
唔該唔該
就咁一條wa數內管好似有ra, pdi出過

引用:
原帖由 d.s 於 18-6-2009 02:50 發表

五系
五系真數,甘各位師兄點落真骨
無計prime身

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 18-6-2009 12:49 發表

五系真數,甘各位師兄點落真骨
無計prime身
可以汁ge姐

汁骨?

梗係汁身la~

甘各位師兄,五計自己,同明槍,中會被邊間改呢?
thx

C兄們呢個PART有咩用嫁???
THX~

附件

21-6-2009 13:48

太陽神

回覆 1752# 的帖子

插在 bolt carrier 后面.

引用:
原帖由 lhlui 於 21-6-2009 14:52 發表
插在 bolt carrier 后面.
明白~THX~
其實之前都係度諗係唔係真係插係bolt carrier度~
太陽神

呢個係俾wa gp bolt 用既, 因為佢既bolt 係俾gp 身, 而p牌身因為係真數, 個身長過gp, 所以要有呢個extension. 如果用prime bolt 應該唔駛用. 如果有錯請, 請各師兄更正. thanks.

發新話題