發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

唔係....我拍e個位會頂住個身......條spring唔會頂前到個hammer

你地有冇試過單邊拉T骨果時甩手, 打左落自己個鼻道?

我用SPR款果隻

引用:
原帖由 hermanht 於 31-5-2009 01:26 發表

我用SPR款果隻
冇~
........你點拉架........

你上左膊先cock鎗?
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 hermanht 於 31-5-2009 01:26 發表

我用SPR款果隻
我左手仔無事

引用:
原帖由 lololo 於 31-5-2009 01:34 發表
你上左膊先cock鎗?
係啊

唔記得lock左bolt果時又試過

試咗個國產匣,不過好肉酸  ,實驗品暫時頂住先,好過用猪K個匣身,磨到手出血都出入不平安

附件

1-6-2009 14:25

磨到咁都唔得

好肉酸

好肉酸

好肉酸

好肉酸

好肉酸

1-6-2009 14:38

引用:
原帖由 kyuen 於 1-6-2009 14:25 發表
試咗個國產匣,不過好肉酸  ,實驗品暫時頂住先,好過用猪K個匣身,磨到手出血都出入不平安
very nice
師兄點唔汁個身呢??
我覺得汁身比較好....因為可以入到ghx的匣之餘
又可以入到其他aeg匣....可以玩多d款

重想問下師兄點上實個匣底呢??

回復 1673# 的帖子

上身要磨,但個胆好fit,唔駛點改,做錯咗一D地方,下一個會用真鍊匣改,會好D。呢個匣是白老鼠,唔好怪。
唔舍得汁個身,個底用左D軟膠頂住先。

其實GHK夾都可以順出順入......
先拆開, 將外殼用膠鎚揼下, 用鉗夾下, 插入下身試下, 如果ok, 就放翻d零件入去, 當然要執一執, 不過GHK夾d料好易磨, 仲易過磨個外殼......
不過都有處要留意就係出彈咀前面個位.....

引用:
原帖由 kyuen 於 1-6-2009 14:45 發表
上身要磨,但個胆好fit,唔駛點改,做錯咗一D地方,下一個會用真鍊匣改,會好D。呢個匣是白老鼠,唔好怪。
你果個是豬標身定係派米身? 如果是豬標, 4隻豬崎已經圍番條數...

回復 1676# 的帖子

係豬標身,但已經是第二個身啦,圖中的是第一身也是豬標第一代的劣貨,壯烈羲牲是也,只作後備零件。匣平所以汁匣,個身如果汁錯就

引用:
原帖由 kyuen 於 1-6-2009 14:45 發表
我都係用軟膠頂住
不過我用RANGER....鏈匣的SIZE唔係好FIT PTS RANGER
比鏈匣匣底易甩

本都對P mag都冇咩興趣, 見你地玩得咁開心, 我又想玩

我支GBB可以順入AEG Mag, 一定冇你地執得咁辛苦

Ayaka Ching, Thanks for your information, 要試一試先

發新話題