發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

同之前差唔多

前環有d鬆,但重正,打嗰時有噹噹聲的校果

又來,太積極啦!

附件

22-5-2008 23:58

22-5-2008 23:58

回覆 #228 0050100 的帖子

GO~~~~OD NEWS~!!!!!

但係......個下體呢??????

回覆 #229 d.s 的帖子

用膠佢.

WA-M4鋁合金Hop Up座

WA-M4鋁合金Hop Up座

附件

23-5-2008 00:43

回覆 #230 0050100 的帖子

OH~~~Nooooooooo~~~~

Can't see............
[對不起,請不要從外部鏈接下載本論壇的附件。]

bolt lock 磨損問題已解決,我覺得是設計問題,因我只玩過bolt lock funtion唔過十次,但小鐵片也有不正常的磨損,我試過把小鐵片座番靚之後不玩bolt lock funtion,小鐵片也是不正常的磨損,我估應該是blow back時嗰道力把 bolt lock掣向上頂,撞到個 blow底先至有磨損,我試作小小修改,希望可以幫到大家

呢到係真正撞到小鐵片的地方
折左個bolt lock掣出黎,之後用3mm鑽咀入2~3MM

完成

之後找一條彈弓cut出約6mm(不能太硬,如果太硬會lock唔到bolt)

放入去

呢係原本頂住bolt lock定位的pin,拆出來唔要

裝番好佢
裝番入鎗身試吓可唔可以小彈弓把bolt lock 掣向下定位,如果得就攪掂

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 原創內容 24-5-2008 16:36
  • gtoray 金錢 +10 原創內容 24-5-2008 16:36

難埋!

打打吓!有嘢跌落地,就現難咗!

化學到你唔信!:x

仲執到粒幾米?都唔知邊度跌出嚟?

睇完圖都無乜發現!

有無師兄可以指教吓!

粒機米係咪上左彈弓另一邊架,用來較條彈弓力度

回覆 #236 km1265 的帖子

No !!!! SORRY !!!

畀個借口換塊鋼做架啦
回來打疫苗

幾令....不過m系太濫啦....
In UK......

轉載的.......

附件

2-6-2008 18:34

發新話題