發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

d 零件仲未出曬 ....bolt lock 都未有......
塑膠戰隊

引用:
原帖由 d.s 於 2-6-2008 18:47 發表
轉載的.......
好多隻匣ar !
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 2-6-2008 19:46 發表

好多隻匣ar !
係,物主話Total 7隻,有一隻冇影到,
$680 X 6 = $4080 (有一隻跟鎗)

7 X 50 = 350發.....

匣我就唔急呀,等佢遲幾水造得好D先買,我想要上彈座&飛機多D,爛鬼左,有冇人見有內管賣未?

引用:
原帖由 d.s 於 2-6-2008 20:21 發表

係,物主話Total 7隻,有一隻冇影到,
$680 X 6 = $4080 (有一隻跟鎗)

7 X 50 = 350發.....
淨槍加匣都成皮~~~
Never Forget

引用:
原帖由 km1265 於 2-6-2008 22:13 發表
匣我就唔急呀,等佢遲幾水造得好D先買,我想要上彈座&飛機多D,爛鬼左,有冇人見有內管賣未?
有! Red Wolf PDI 6.01

G&P 都會出,但價錢同設計就唔知係咪一樣!

引用:
原帖由 d.s 於 2-6-2008 23:00 發表

其實 Red Wolf 喺邊度?我未去過

Redwolf 係香港既online shop,同wargameclub一樣

引用:
原帖由 seals 於 3-6-2008 00:26 發表

GP 係代理 佢 D 匣~
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 3-6-2008 08:58 發表

引用:
原帖由 d.s 於 2-6-2008 23:00 發表

WOW~

JAM彈地獄

引用:
原帖由 whisky 於 3-6-2008 02:03 發表
Redwolf 係香港既online shop,同wargameclub一樣
THX~~又有新hopup座啦

引用:
原帖由 seals 於 3-6-2008 00:39 發表

呢隻正廠wa 架喎
彈劾

引用:
原帖由 Pan 於 3-6-2008 08:58 發表

應該係gp 代理左wa m4 所有item
彈劾

發新話題