發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 車神勇 於 4-6-2008 23:53 發表

應該係gp 代理左wa m4 所有item
都唔知佢地兩間係唔係夾埋既
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 5-6-2008 00:16 發表

都唔知佢地兩間係唔係夾埋既
槍未出GP 已經有枝M4 做開發零件 ......   明顯係超友誼關係 !
塑膠戰隊

想問問有無師兄試過裝203 上WA M4 度 ?? 想問下個hop up 位會唔會阻倒個203 .....身邊無其他m4 做比對 .......希望師兄們能解答...
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 5-6-2008 01:07 發表
想問問有無師兄試過裝203 上WA M4 度 ?? 想問下個hop up 位會唔會阻倒個203 .....身邊無其他m4 做比對 .......希望師兄們能解答...
冇問題,Go啦!

等等,原裝WA M4後段外管外徑為20mm,用gp套管式203要改才可,
我現用的是gp,後段外管外徑為14mm所以沒問題.

引用:
原帖由 0050100 於 5-6-2008 09:34 發表
等等,原裝WA M4後段外管外徑為20mm,用gp套管式203要改才可,
我現用的是gp,後段外管外徑為14mm所以沒問題.
唔該曬先 !

因為小弟會買gp m4 果套kit , 套kit 連埋gp 出既外管 , 應該無問既吧 ........
塑膠戰隊

更換蔗渣parts第一擊!!
有待安裝.....

附件

10-6-2008 19:18

套hammer一定要換, 真係煥然不同架
回來打疫苗

瞬間更換完畢,過程冇難度,
唯獨GP隻Hammer做厚咗少少(冇卡尺度,但不足1mm),
個杯士孔窄咗少少,用銼銼兩嘢就解決.
裝上後一試,感覺就如olka兄所述:[真係煥然不同]!!
爽度瀲增~!!!

附件

11-6-2008 13:51

11-6-2008 13:51

原裝蔗渣parts.......

附件

11-6-2008 13:52

回覆 #265 d.s 的帖子

好一句 少年懂理財, 一世不捱窮...

引用:
原帖由 cccarlos 於 11-6-2008 15:03 發表
好一句 少年懂理財, 一世不捱窮...
正確是:[少年玩M4,一世窮到燶]......

太毒啦!不過我覺得未係時候裝落去.

附件

11-6-2008 19:07, 下載次數: 197

可不可以說怎煥然不同?

裝左就知,連續扣雞下出氣定和反應爽快好多,
回來打疫苗

發新話題