發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 seals 於 11-6-2008 19:29 發表
可不可以說怎煥然不同?
材質不同,原裝的亞鉛合金太淋,撞擊時會卸力,
不能將擊鎚彈弓的力度100%傳遞,
而GP的Hammer及Fire Pin硬度充足,
擊發感覺是反應快及實在....哎...真是非筆墨所能形容~
最好是親身体驗~

不過換上鋼Parts後,其他相關原裝Parts大概會加快損耗,
只能望有關當局盡快出其他鋼Parts....

引用:
原帖由 0050100 於 11-6-2008 19:20 發表
太毒啦!不過我覺得未係時候裝落去.
我都係咁話~

引用:
原帖由 d.s 於 12-6-2008 00:48 發表

我都係咁話~
沒有好的bolt carrier, 唔裝好過。
回來打疫苗

附件

14-6-2008 22:22

百花齊放!!好!!

咁即係話我嘅陰謀論:[WA受權GP獨家出Parts,見其他人出就告佢媽咪!!]又估錯嘞~~
好彩呢期冇玩投資....

有人唔知扮代表姐, 邊有獨家呢支歌仔架, 有prime, 有red-wolf, wa要買齊結構patent的話, 支原裝槍要5至6千都未定
回來打疫苗

換埋呢件:
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 15-6-2008 05:05 發表
有人唔知扮代表姐, 邊有獨家呢支歌仔架, 有prime, 有red-wolf, wa要買齊結構patent的話, 支原裝槍要5至6千都未定
果個人咪係我囉~
不過我最唔明係如果WA冇諗住重施故技玩左告右告的話,咁點解要一早send枝M4比GP度數出Parts?
點都睇唔出WA同GP係友好關係.....
呀~!!又一新陰謀論!!唔通枝M4根本就唔係WA Send比GP,而係......???

引用:
原帖由 olka 於 16-6-2008 00:41 發表
換埋呢件:
我驚原裝Valve頂唔緊wow....

引用:
原帖由 d.s 於 16-6-2008 09:53 發表

我驚原裝Valve頂唔緊wow....
用原裝果條照屈高少少就得啦! 不過小心在未拉槍機時,Fire-Pin頂Valve.(GP果條一樣會)
Hammer都換左,攪埋佢囉!

引用:
原帖由 0050100 於 16-6-2008 18:41 發表

用原裝果條照屈高少少就得啦! 不過小心在未拉槍機時,Fire-Pin頂Valve.(GP果條一樣會)
Hammer都換左,攪埋佢囉!
師兄你都話用原裝果條照屈高少少就得啦,唔換law~

引用:
原帖由 d.s 於 16-6-2008 09:50 發表

果個人咪係我囉~
咪亂認先得架,有人話老細同佢講喎
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 17-6-2008 22:43 發表

咪亂認先得架,有人話老細同佢講喎
吓~?! 乜除咗我之外仲有人吹到咁大咩??
真係失覺哂~

雖然未玩過,但像不像氣槍年代的感覺呢?……

回復 284# 的帖子

有打真槍feel

發新話題