發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

其實134a都好勁下...話說小弟不小心打到友人(距離小弟20"到),佢都有爆光...

暫別了各位兄弟,不是wa的錯,是我期望太高了.

附件

23-6-2008 12:30

回復 301# 的帖子

你上面係寫 20",即係20吋? ? 依個距離爆緊啦~~ 哥仔,打爆個朋友都仲咁得戚,好野!

回復 303# 的帖子

完全小弟玩物喪志...話說小弟full auto到開心得咋,睇唔到個朋友仔行出來既後果...(其他新手千其唔好好似我咁樣)

ps, 係20尺先真,我頭先有另一個朋友仔同我講...佢原來幫我差左隻top gas先會打到佢爆光

引用:
原帖由 0050100 於 23-6-2008 12:30 發表
oh.........死因呢?

引用:
原帖由 0050100 於 23-6-2008 12:30 發表
你係咪換過條Airsxxf Surgxxn 既 recoil spring??
不過唔怕啦~~ 都就泥有7075既鋁合金bolt carrier 出,

引用:
原帖由 d.s 於 23-6-2008 16:28 發表

oh.........死因呢?
改真通,還要改Blow-Back速度(真係好爽),導致槍機頭與槍機身經常高速拉動引發.
PS. 未改recoil spring

附件

23-6-2008 19:00

引用:
原帖由 whisky 於 23-6-2008 18:36 發表

你係咪換過條Airsxxf Surgxxn 既 recoil spring??
不過唔怕啦~~ 都就泥有7075既鋁合金bolt carrier 出,
過條Airsxxf Surgxxn 既 recoil spring SET只會導致下身斷裂,未至於爆Bolt

引用:
原帖由 0050100 於 23-6-2008 19:00 發表

改真通,還要改Blow-Back速度(真係好爽),導致槍機頭與槍機身經常高速拉動引發.
PS. 未改recoil spring
為你所作的犧牲敬禮!!

WA M4A1 Multi Cocking Handle

引用:
原帖由 d.s 於 11-6-2008 13:51 發表
瞬間更換完畢,過程冇難度,
唯獨GP隻Hammer做厚咗少少(冇卡尺度,但不足1mm),
個杯士孔窄咗少少,用銼銼兩嘢就解決.
裝上後一試,感覺就如olka兄所述:[真係煥然不同]!!
爽度瀲增~!!!
請問師兄Hammer要銼那位至

引用:
原帖由 MAN2613 於 24-6-2008 21:40 發表

請問師兄Hammer要銼那位至
Hammer中的杯士孔
另外磨薄少少兩粒杯士至裝在鎗身時順暢便OK

回復 312# 的帖子

唔該d.s兄

小弟個Bolt Carrier 都爛埋啦....有無師兄知補品o既Bolt Carrier 大約幾時會有呢...

萬份感激

我個Bolt Carrier 都爛埋啦

發新話題