發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 飛鳥........ 於 19-4-2008 20:27 發表

始終仍無法取代sys記的其中一個優勢
systema的甚麼優勢

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-4-2008 21:17 發表

邊支多人買自然邊支prats多,
依家支支買回來都要攪吓,
當然係買最易/小野攪果支啦!!
AGREE~

引用:
原帖由 里安 於 19-4-2008 21:30 發表

systema的甚麼優勢
完全對應外部真品Parts,即真數

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 21:38 發表

完全對應外部真品Parts,即真數
我諗WA而家出成咁.....實有人出真數body之類啦......

我估像真操作+有recoil呢個point都會有唔少人買

引用:
原帖由 里安 於 19-4-2008 21:40 發表

我諗WA而家出成咁.....實有人出真數body之類啦......

我估像真操作+有recoil呢個point都會有唔少人買
但同時打top gas易爛都有唔少人望而卻步

好彩會有強化parts出........如果唔係真係會仲少d人買

btw想問問而家個膠身係唔係跟番真槍厚度

引用:
原帖由 飛鳥........ 於 19-4-2008 21:43 發表

好彩會有強化parts出........如果唔係真係會仲少d人買

其實唔少日本槍打top gas都係講彩數.........

引用:
原帖由 飛鳥........ 於 19-4-2008 21:43 發表

厚度方面不太清楚呢..............

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 11:59 PM 發表

厚度方面不太清楚呢..............
有冇人有readymag.....試下就好了

今日試玩左WA改補品少改, 只替換原裝的兩件合金配件, 已經有驚喜.
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 20-4-2008 01:24 發表
今日試玩左WA改補品少改, 只替換原裝的兩件合金配件, 已經有大驚喜.
Good News~!!
何時上市?絕對期待~!!!!

星期一看gnp的web site, 佢應該會update上傳, 會有一些內部改件, 仲有改款前截和鋼管等. 至於幾時上市就未知, 今日係測試和取評語, 本狗仔有幸在旁試玩.

本來有feel, 現在仲有feel
回來打疫苗

回覆 #101 olka 的帖子

謝謝資訊~!!

引用:
原帖由 olka 於 20-4-2008 01:33 發表
星期一看gnp的web site, 佢應該會update上傳, 會有一些內部改件, 仲有改款前截和鋼管等. 至於幾時上市就未知, 今日係測試和取評語, 本狗仔有幸在旁試玩.

本來有feel, 現在仲有feel
咁快手 ?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

請問補品足夠改良整支wa m4的問題嗎

引用:
原帖由 飛鳥........ 於 20-4-2008 08:32 發表
請問補品足夠改良整支wa m4的問題嗎
我雖然不清楚到底會有什麼補品,但只要你資金充足的話,
要改良整支wa m4就絕對不成問題....(有點廢話感覺.....)

發新話題