發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

又系幾仿真喎

買了,本想買AIMS PMC最後買左支做工效差的wa m4,買時試槍用134a,有D攪笑.差點想走,到手後打Top gas真係非一般汽槍後座力,爽.

回覆 #122 0050100 的帖子

恭喜入手~!!

外觀基本形態

附件

27-4-2008 02:08

過氣槍友

回覆 #124 alex29 的帖子

Wow~~!!
請問是否MK18 Mod.0啊~!!!

回覆 #124 alex29 的帖子

背景的原裝盒已放不下改了款的M4,又沒有收藏價值,我巳掉了,師兄你會如何處置該盒呢?

唔想配錯野一問,有冇師兄已換D-Ring,菊花

If you mean barrel nut (菊花

引用:
原帖由 d.s 於 28-4-2008 11:14 發表
Wow~~!!
請問是否MK18 Mod.0啊~!!!

M4 CQBR
引用:
原帖由 d.s 於 28-4-2008 11:17 發表
背景的原裝盒已放不下改了款的M4,又沒有收藏價值,我巳掉了,師兄你會如何處置該盒呢?
會保留一個月

[quote]原帖由 0050100 於 28-4-2008 12:05 發表
唔想配錯野一問,有冇師兄已換D-Ring,菊花
過氣槍友

Right; Barrel nut. Thank you Everyone!

引用:
原帖由 MG-42 於 29-4-2008 01:08 發表

裝KAC RAS要攪一餐...
因為多咗個扣
過氣槍友

引用:
原帖由 MG-42 於 29-4-2008 01:08 AM 發表

用返佢原本果套ris囉.......

引用:
原帖由 MG-42 於 29-4-2008 01:08 發表

已裝了, Barrel nut,D-Ring用回原廠.至於個扣就照磨2mm,OK左.
支槍非常有好玩的潛力,一定要揾D野攪至開心.

引用:
原帖由 0050100 於 29-4-2008 02:00 發表

已裝了, Barrel nut,D-Ring用回原廠.至於個扣就照磨2mm,OK左.
支槍非常有好玩的潛力,一定要揾D野攪至開心.
請問師兄原裝條槍管長度啱唔啱?
過氣槍友

發新話題