發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 0050100 於 12-9-2008 15:46 發表

mug會賣香港咩,定賣剩回流呀?
賣剩回流都入貨????  ..... 你當 RedWxlf 是 "堅記車房"?   
而且 RedWxlf 好像主力是做外國客, 不知算不算 "賣香港".

引用:
原帖由 d.s 於 6-12-2008 13:00 發表
台灣寄到,
包裝精美,
純粹開箱,
趕住返工,
有事走先,
放工再玩.
3件產品是同一公司的產品, 但不知為什麼包裝的風格就很大分別.

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 31-1-2009 00:59 發表
咁樣... 真喺買一個wa magazine好啦= =...

我覺得pgc or gkk會喺一個月出
可能la, 因為pgc都已"銳意"很久了.

引用:
原帖由 桸藍 於 31-1-2009 12:33 發表
5舊都殺,好似係cnc匣來,
5舊都殺返3,4隻先,好過wa d 貴膠匣多多聲,
重要未計換o-ring同value lock
PGC 的匣是 cnc?
不是那隻"台灣之光"才是 cnc 的嗎?

引用:
原帖由 hermanht 於 15-5-2009 14:03 發表

勁失望, 碎彈!? 插到入槍先講...
就算插得入, 還有一關, 就是要有機會上彈, 之後才有機會碎彈.

引用:
原帖由 ayaka 於 19-5-2009 23:26 發表
想問下p牌身係用咩表面處理??
睇落好似係陽極wor
是陽極.

回覆 1752# 的帖子

插在 bolt carrier 后面.

這是我的東西.

附件

11-7-2009 17:04

引用:
原帖由 Castlevania 於 11-7-2009 19:46 發表

簡單就是美~
如果加條RIS/RAS再加一支acog ta31就更為一絕~
前段原本是 RIS/RAS 的套件, 但我自己比較喜歡這個.
ACOG TA31就由於 $$$$$$$ , 要買都只買得起國產的"亞高 他三十一".

引用:
原帖由 Castlevania 於 12-7-2009 11:58 發表
唉~~~~我好想快D加入到呢個大家庭啊.........
我見到你地D GBB真係好正啊.!!
你個支還欠甚麼?

發新話題