43 123
發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 ayaka 於 16-12-2008 22:26 發表

想問下2.5x13mm你咪比原裝個個大d的?? thanks!!!
係,原件係2.3x 13mm.

[quote]原帖由 F22 於 17-12-2008 06:33 發表

我仲打算換個2.5x14mm試

報告. Ra Bolt 鋼水太軟了.玩得太多Bolt Stop,個StopBolt位置蝕左,
幸因係鋼,補焊救回.

引用:
原帖由 hermanht 於 22-12-2008 09:27 發表

有幾嚴重啊? 仲打算買set RA bolt同飛機, 等埋GHK D夾同撞槌彈弓就可以打紅氣
冇幾嚴重,只係蝕到唔能夠100%Bolt Stop,只剩80%我先攪攪佢.
我亦唔係講笑,唔計會斷野原裝果隻玩Bolt Stop重玩得耐D.

引用:
原帖由 d.s 於 22-12-2008 11:11 發表

請問師兄用邊隻牌子Bolt Stop?
哈!失禮街方.吉打電槍用Bolt Stop+ DIY.

改有條彈弓的負壓系統.
好處:單發連射同樣穩定,明白原理升火降火自定.
壞處:後果自負.
條彈弓邊道買? 懶就廣華街GP果條,識野就廣東道好長果條.
唔講喇,自已試試啦!

附件

10-2-2009 11:29

回復 1087# 的帖子

慶慶地搭下嘴. .prime 桿少改可用在GP.GP桿跟WA桿沒分別,一不留神話斷就斷.重要兩斤捌,各路巴打呀!如出面有d甚

回復 1092# 的帖子

唔好玩啦師兄,有幾難呢?

引用:
原帖由 olka 於 10-3-2009 06:25 發表

有幾唔難?
本來唔想攪住,但你又敢問法

附件

10-3-2009 20:00

10-3-2009 20:00

回復 1141# 的帖子

WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區  9頁#128

引用:
原帖由 deathmaster 於 14-3-2009 17:19 發表
YES YES, this one >> 細個個係"cool"住hop-up膠的....咬緊粒彈用的
Can you tell me where exact it put?
搭訕!

附件

14-3-2009 17:33

[quote]原帖由 deathmaster 於 30-4-2009 01:44 發表
Someone is selling GHK Mag in 2nd hand section, is it real?

=
開新戶口賣,重要炒價 (台網寫賣1450)

43 123
發新話題