發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 桸藍 於 25-12-2008 18:56 發表

個stock 同 個magpul grip裝去wa m4有無野要改?
thx~
無野要改.

有一顆謎之可調機米,作用不明.............

附件

31-12-2008 10:47

引用:
原帖由 0050100 於 3-1-2009 00:33 發表
幾多錢? 邊道買?http://www.gp-web.com/products.p ... PWEB&bid=WOC_AG
千呼萬喚屎出來!!
我估普通M4A1 最平連匣HKD$3600

引用:
原帖由 lololo 於 3-1-2009 02:16 發表

早知我遲幾日買啦;
你可以啓動[溝貨]系统嘛

引用:
原帖由 PMX 於 4-1-2009 00:59 發表
頂 , 又要硬食枝copy M2........

GP 個身係咪同WA 一樣做短左  ? 過5 千真係唔會買 , 自己搵料換prime 身好過 , 玩到咁都已經唔差果小小.....起碼食小枝鏡

最希望GP 出無ras 版既M4 , 連玩具ras 都唔駛食 ...
GP 個身係同WA 一樣做短左~

引用:
原帖由 hermanht 於 4-1-2009 17:45 發表

多左D parts咪放出去囉~

除番條數可能仲平
個個都咁諗,到時二手區可能好多GP parts賣or交換~

引用:
原帖由 桸藍 於 4-1-2009 14:33 發表
請問大家那裡有ra-tech的配件賣?
還有我用了prime的金身,是否ra的bolt便不合適了?
那用什麼的品牌好呢?
thx~
西京,明搶有ra-tech的配件

除非用尺度or拍埋一齊睇啦...唔係邊有人會睇得出...
會~!有高人一眼就睇得出

BTW GP個身的表面處理做得好好.
同一般電鎗Body一樣,已睇慣,有要求嘅師兄反而覺得佢太滑淨,太假....

我裝個助推器時,
條死人pin又硬又難裝,
我用鋏幫手,
But唔覺意滑左一下.
心想個身仲唔有幾條銀閃閃的反光痕?
望番...
冇事~
可喜可賀~!!

其實Prime同GP所製作Metal Body
無論係用料及方法都有好大分別,
GP係鑄模後加工,
而Prime係將一大塊原料用CNC成件車出嚟,
加上Prime Metel Body跟唔少鋼parts
亦有d款係GP暫時未有
所以我個人覺得Prime係值呢個價.

引用:
原帖由 hermanht 於 4-1-2009 21:24 發表

唔一樣啊 @@" 差好遠, 你有沒有看錯啊? 一點都不滑啊

\最少同佢AEG D body唔同
係?!咁我可能睇錯

引用:
原帖由 olka 於 5-1-2009 02:15 發表
Prime係用一件上下各重3至4磅的原料行CNC到現在咁輕, 我覺得係值晒,

g&p會有3種價格定位給買家選擇, 各連原廠wa匣一隻, 分:
1. "慳慳地咁玩住先"或"係"橫豎"咩都換晒佢"的玩家
2. "打得玩得拎上手唔失禮"的玩 ...
Good News~!!!
今個夏天最好賣應該係Topgas嘞~!!

另外想請教OLKA兄,GP STEEL TRIGGER粒機米究竟有乜用,扭出嚟會搞到第二sear儍儍地,只能全粒扭入,Why??

引用:
原帖由 olka 於 5-1-2009 03:04 發表
GNP 的成槍都是由 WA 批准生產的 OFFICAL PRODUCT 來呢~ 個價仲好抵玩, HEHE
好抵玩?定價係咪會直逼WE??
同埋會唔會賣番日本?

引用:
原帖由 olka 於 6-1-2009 00:53 發表

個機米係用來較第二sear stage行程的, 有時唔同品牌配對要調節機米就一就, 教後可令單發更慳氣, 你可試開上身, 觀察一下在單發時, 由第一sear過渡第二sear時, 撞搥會先放三份一的行程, 才打進嘩佬, 不致單發過量 ...
oh~I see,試下先~!!THX

引用:
原帖由 lololo 於 6-1-2009 22:56 發表
今日係明搶見到支defender實物~~但我冇問幾錢~~
~
內部已經九成補品都係賣你四穿狗~抵玩~!!

試新嘢

附件

15-1-2009 00:40

15-1-2009 00:40

回復 821# 的帖子

YES~!!

發新話題