發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

轉載至台灣論壇,GHK平價M4匣的官方文

[總結大家的疑問
有多平價?我們相信,這價格有相當的優勢
照片裡的彈匣只有殼嗎?那只是樣品用整塊鋁材NC去洗,成品會是用鋁灌注.一體成型
有無後定裝置,這是M16系列不可缺少的裝置,怎麼可能會缺席
最自豪的就是,外型一體成型,氣密效果絕對比WA優秀.
重點是,全新設計,保證不侵權

GHK團隊,感謝您的支持]

我上G&標個網度睇 , M16 前截 , M16A4 身 , 16尾柄都有得賣la .......M5 個base 齊ga la ....

井勝d parts 影都唔見 , 有得簡 , 唔想換G&標 ......但係我驚自己把持唔住 ......
塑膠戰隊

http://b-boxgunsite.com/shopdetail/019005000020/order/

有無師兄知道此物是否金屬?

引死人呢!!

引用:
原帖由 PMX 於 26-9-2008 17:43 發表
我上G&標個網度睇 , M16 前截 , M16A4 身 , 16尾柄都有得賣la .......M5 個base 齊ga la ....

井勝d parts 影都唔見 , 有得簡 , 唔想換G&標 ......但係我驚自己把持唔住 ......
除Body外,GP parts is OK~

引用:
原帖由 seals 於 30-9-2008 05:40 發表

http://b-boxgunsite.com/shopdetail/019005000020/order/

有無師兄知道此物是否金屬?
是金屬,不過個Bolt依然係亞鉛,
而尾頂就係鋁製,換上呢set parts後會冇Bolt Lock功能.

引用:
原帖由 d.s 於 30-9-2008 12:19 發表

而尾頂就係鋁製,換上呢set parts後會冇Bolt Lock功能.
THANKS

小弟已換上GP金身之後不能正常装上EOTECH 511,装上之後是則向右邊不能平衡..
需要架上EOTECH adaptor,而槍身的Pin空間大令到上下身之間的空隙也大,槍身有搖動的感覺,請問各師兄有否同樣的情况呢?

引用:
原帖由 kyuen 於 30-9-2008 15:33 發表
小弟已換上GP金身之後不能正常装上EOTECH 511,装上之後是則向右邊不能平衡..
需要架上EOTECH adaptor,而槍身的Pin空間大令到上下身之間的空隙也大,槍身有搖動的感覺,請問各師兄有否同樣的情况 ...
我就係知GP METAL BODY有問題,所以死等.....
09年夏天啦~今年未係時侯出戰

d.s C兄真夠定力....佩服佩服 我呢隻白老鼠...死!

引用:
原帖由 kyuen 於 30-9-2008 23:24 發表
d.s C兄真夠定力....佩服佩服 我呢隻白老鼠...死!
好聽d咪叫夠定力law,實情係冇錢做白老鼠啫.....

引用:
原帖由 d.s 於 30-9-2008 12:19 發表

唔知香港有無得賣?及多少錢?
平平

上兩個星期重見到幾間都有得賣,$530 1set,好似賣哂啦

For WA Gas Magazine Test [GHK Taiwan]

http://tw.youtube.com/watch?v=HLw8OvIdRRQ

發新話題