44 123
發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 ayaka 於 14-10-2008 01:18 發表
尚欠ubr

想問問咁多位師兄  
wa m4打topgas最大損耗的地方應該係個bolt carrier, 飛機, hop-up座之類
用topgas下身入面的零件(hammer, sear, hammer lock...)會否好快打柴??
聽見師兄話換左hammer爽好多. ...
打top gas 損毀零件斷"T骨"都係其中之一.
回來打疫苗

SPEED BOLT....... 用埋佢個buffer 好像冇得bolt lock 架喎...
回來打疫苗

所以原裝槍外管幾長都好, 內管都係cqbr咁短...
回來打疫苗

試過用spr長度, 嚇死人
回來打疫苗

Prime係用一件上下各重3至4磅的原料行CNC到現在咁輕, 我覺得係值晒,

g&p會有3種價格定位給買家選擇, 各連原廠wa匣一隻, 分:
1. "慳慳地咁玩住先"或"係"橫豎"咩都換晒佢"的玩家
2. "打得玩得拎上手唔失禮"的玩家
3. "死硬派咩都要鋼"的玩家

共通係全槍補品

回來打疫苗

GNP 的成槍都是由 WA 批准生產的 OFFICAL PRODUCT 來呢~ 個價仲好抵玩, HEHE
回來打疫苗

引用:
原帖由 d.s 於 5-1-2009 08:08 發表

Good News~!!!
今個夏天最好賣應該係Topgas嘞~!!

另外想請教OLKA兄,GP STEEL TRIGGER粒機米究竟有乜用,扭出嚟會搞到第二sear儍儍地,只能全粒扭入,Why??
個機米係用來較第二sear stage行程的, 有時唔同品牌配對要調節機米就一就, 教後可令單發更慳氣, 你可試開上身, 觀察一下在單發時, 由第一sear過渡第二sear時, 撞搥會先放三份一的行程, 才打進嘩佬, 不致單發過量排氣, 同埋個雞可輕一點.
回來打疫苗

引用:
原帖由 seals 於 5-1-2009 22:47 發表
今日去槍街吹過,應該 4K樓下,不過唔知邊款!
咁多款, 你估下呢~~

http://www.gp-web.com/products.p ... PWEB&bid=WOC_AG
回來打疫苗

早買早享受
回來打疫苗

PRIME的T骨不可少
回來打疫苗

引用:
原帖由 d.s 於 27-1-2009 00:14 發表

等下啦,將來實有機會做到可以set power嘅........
這個方案, prime已在製作中, 會有三個setting作選擇.
回來打疫苗

不能講住呢
回來打疫苗

引用:
原帖由 0050100 於 8-3-2009 11:08 發表
唔好玩啦師兄,有幾難呢?
有幾唔難?
回來打疫苗

引用:
原帖由 0050100 於 10-3-2009 19:46 發表
投降
回來打疫苗

44 123
發新話題