發新話題

最快最新,日本空運4仔!!

引用:
原帖由 mujiadam 於 26-4-2008 23:51 發表

師兄你用134打到咪好LO,話說買呢幾把野果時,試果時本身用134試,點知果間店既冷氣都幾勁,全部匣氣化得唔好,兜口兜面一野噴晒出黎....後改用134試~~
[本身用134試....後改用134試....]
???....Sorry~意思不明....

引用:
原帖由 samXsum 於 26-4-2008 10:16 AM 發表

唔知邊個之前又話冇鬼用 ~
=.=我點同...你d野買完又賣....你唔買就差唔多...我呢d死硬派...買左d槍有幾可放..你為你著想

引用:
原帖由 samXsum 於 26-4-2008 10:20 AM 發表

我反而想用下 134a 試下咩 feel
話就係 topgas 好玩 D ... 但係好似好易打柴噤 ...
=.=我想試紅氣架...不過有人阻止...玩唔到....

引用:
原帖由 Kane 於 27-4-2008 12:03 AM 發表
其實支野準唔準
頭20都幾好既...20打後...我覺得麻麻...開始跌....

引用:
原帖由 仔仔 於 27-4-2008 00:47 發表

=.=我想試紅氣架...不過有人阻止...玩唔到....
我試咗2200紅氣,Hammer及彈弓太軟,效果與Topgas一個模樣....
我諗換咗GP套Hammer Kit應該會穩定好多(指用Topgas)

[quote]原帖由 d.s 於 27-4-2008 01:14 AM 發表

我試

引用:
原帖由 d.s 於 27-4-2008 00:34 發表

???....Sorry~意思不明....
打錯,SORRY,改用TOP GAS

引用:
原帖由 htfstore 於 26-4-2008 01:25 發表
仔仔哥玩過個支---->
  好快手喎哥仔.
我又貼吓先, 不過只係基本嘢..............

過氣槍友

回覆 #23 alex29 的帖子

Alex 兄你都唔慢呀~ 個尾度牙洗唔洗開過, 定直裝真尾

仲有呀, 換埋塊dust cover 啦, 原來都可以直接裝,原全無問題. 我初頭都比人fake o左, i之後死唔信, 一裝先知, 原來照裝都ok, 照關埋, 照開一o的問題都無.

引用:
原帖由 htfstore 於 27-4-2008 22:53 發表
仲有呀, 換埋塊dust cover 啦, 原來都可以直接裝,原全無問題. 我初頭都比人fake o左, i之後死唔信, 一裝先知, 原來照裝都ok, 照關埋, 照開一o的問題都無.
吉打吹水?!
鵰。豹。狸。獅。狒

成堆人係度鬥快.....我呢d窮人都係睇下算...

但係朱標只係出左d強化加硬零件,
長pin/recoil spring果類set槍野一d都冇......
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

dust cover....... 真係唔知了^^||

仲有, 我用的或者係真三角星,吉打又話要執, 我裝前本身都打算要磨一磨條準星坑, 到裝個時, 照裝, 照打返準星pin 就起貨, 我都估唔到唔洗執.....呢個都有o的開心, 可以懶下.

發新話題