發新話題

最快最新,日本空運4仔!!

引用:
原帖由 htfstore 於 28-4-2008 12:46 AM 發表
仲有, 我用的或者係真三角星,吉打又話要執, 我裝前本身都打算要磨一磨條準星坑, 到裝個時, 照裝, 照打返準星pin 就起貨, 我都估唔到唔洗執.....呢個都有o的開心, 可以懶下.
係你自己傻...佢自己都寫住(AR-04A)鋼製準星座....咁叫真野嗎?....定係佢自己出果隻星係可以裝真槍呢...我唔知囉....呵....

至於你個防塵蓋~@w@...我都唔知點解...或者真槍都間間size唔同呢...

引用:
原帖由 仔仔 於 28-4-2008 00:57 發表

係你自己傻...佢自己都寫住(AR-04A)鋼製準星座....咁叫真野嗎?....定係佢自己出果隻星係可以裝真槍呢...我唔知囉....呵....

至於你個防塵蓋~@w@...我都唔知點解...或者真槍都間間size唔同呢...
但係真果隻Colt三角準昇如無意外係要執位嘅..
因為個front sight base果兩條pin唔係純圓柱體pin黎

[quote]原帖由 savio 於 28-4-2008 01:07 AM 發表

但係真果隻Colt三角準昇如無意外係要執位

引用:
原帖由 htfstore 於 27-4-2008 22:50 發表
Alex 兄你都唔慢呀~ 個尾度牙洗唔洗開過, 定直裝真尾
引用:
原帖由 htfstore 於 27-4-2008 22:53 發表
仲有呀, 換埋塊dust cover 啦, 原來都可以直接裝,原全無問題. 我初頭都比人fake o左, i之後死唔信, 一裝先知, 原來照裝都ok, 照關埋, 照開一o的問題都無.
我都重未有時間去攪佢, 個 LMT 只係用條原裝通裝上去用住先.
下底呢堆嘢先至係真真正正用嚟服待佢. 現在只等個金身同槍管.

過氣槍友

引用:
原帖由 仔仔 於 28-4-2008 00:57 發表

????????

唔係掛

過氣槍友

引用:
原帖由 alex29 於 28-4-2008 03:01 發表
我都重未有時間去攪佢, 個 LMT 只係用條原裝通裝上去用住先.
下底呢堆嘢先至係真真正正用嚟服待佢. 現在只等GP 個
金身同槍管.
你永遠都係咁, 唔知咩野叫做唔晒得, 收番張相啦, 你買又好, 自己訂又好, 唔好連累CGF.
回來打疫苗

引用:
原帖由 savio 於 28-4-2008 01:07 發表
但係真果隻Colt三角準昇如無意外係要執位嘅..
因為個front sight base果兩條pin唔係純圓柱體pin黎
訂或耆街賣真品三角準昇不是要執位, 而是要開洞.
至於果兩條pin有啤把 Pin (即係頭尾尺寸不一) 和直身 Pin 兩種 ((即係頭尾尺寸一樣)
我就通常會用啤把 Pin. (如圖)
過氣槍友

.........................?????物有人話過張相係香港影咩?????????????????
你係多事定真係關你事????

To  :  olka

我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 olka 於 28-4-2008 03:31 發表

你永遠都係咁, 唔知咩野叫做唔晒得, 收番張相啦, 你買又好, 自己訂又好, 唔好連累CGF.
如果 CGF 的板主認為我的相片有問題的話立即可以 Cut 咗我個 Post.:x
多謝 Olka 大大你對 CGF 的關心.
過氣槍友

引用:
原帖由 alex29 於 28-4-2008 03:47 發表

如果 CGF 的板主認為我的相片有問題的話立即可以 Cut 咗我個 Post.:x
多謝 Olka 大大你對 CGF 的關心.
我好大聲咁講(冇問題)
多謝O君的關愛!

係關愛定多事,小弟底B唔識分,有錯請指教!
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 28-4-2008 03:38 發表
.........................?????物有人話過張相係香港影咩?????????????????
你係多事定真係關你事????

To  :  olka
亞龍兄

過氣槍友

引用:
原帖由 亞龍 於 28-4-2008 03:53 發表

我好大聲咁講(冇問題)
多謝O君的關愛!

係關愛定多事,小弟底B唔識分,有錯請指教!
o..no......我都唔識分呀......可能真係關心呢

真真假假都好啦,呢D野真係小心D好
鵰。豹。狸。獅。狒

大家分享下o的相jel , 唔好勞氣. ^^

引用:
原帖由 alex29 於 28-4-2008 03:14 AM 發表

????????

唔係掛
咁可能吉打果塊.....

發新話題