發新話題

最快最新,日本空運4仔!!

今日玩過...連我都有d心動...=.=

引用:
原帖由 mujiadam 於 25-4-2008 01:23 AM 發表
我就冇咩感覺....
佢所有制都有功能....係馬老二比唔到的.....而且好鍾意拎黎玩三點發...真係幾過癮....如果將來有錢...考慮會買支...不過咩都唔加...換返金屬身,準星,,真手抽,粟木筒同格仔尾算...

引用:
原帖由 mujiadam 於 25-4-2008 01:38 AM 發表
你認真拆過未?!
只係玩過拆上下身....未拆過成支...

引用:
原帖由 samXsum 於 26-4-2008 10:16 AM 發表

唔知邊個之前又話冇鬼用 ~
=.=我點同...你d野買完又賣....你唔買就差唔多...我呢d死硬派...買左d槍有幾可放..你為你著想

引用:
原帖由 samXsum 於 26-4-2008 10:20 AM 發表

我反而想用下 134a 試下咩 feel
話就係 topgas 好玩 D ... 但係好似好易打柴噤 ...
=.=我想試紅氣架...不過有人阻止...玩唔到....

引用:
原帖由 Kane 於 27-4-2008 12:03 AM 發表
其實支野準唔準
頭20都幾好既...20打後...我覺得麻麻...開始跌....

[quote]原帖由 d.s 於 27-4-2008 01:14 AM 發表

我試

成堆人係度鬥快.....我呢d窮人都係睇下算...

引用:
原帖由 htfstore 於 28-4-2008 12:46 AM 發表
仲有, 我用的或者係真三角星,吉打又話要執, 我裝前本身都打算要磨一磨條準星坑, 到裝個時, 照裝, 照打返準星pin 就起貨, 我都估唔到唔洗執.....呢個都有o的開心, 可以懶下.
係你自己傻...佢自己都寫住(AR-04A)鋼製準星座....咁叫真野嗎?....定係佢自己出果隻星係可以裝真槍呢...我唔知囉....呵....

至於你個防塵蓋~@w@...我都唔知點解...或者真槍都間間size唔同呢...

[quote]原帖由 savio 於 28-4-2008 01:07 AM 發表

但係真果隻Colt三角準昇如無意外係要執位

引用:
原帖由 alex29 於 28-4-2008 03:14 AM 發表

至於你個防塵蓋~@w@...我都唔知點解...或者真槍都間間size唔同呢...
????????

唔係掛
咁可能吉打果塊.....

發新話題