發新話題

Japanese army stuff?

Japanese army stuff?

where can I get some Japanese army stuff? e.g. BDU...   Should I go to ''Moscow''?

Sure!  Why not give that place a try
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

印象中無 , 反而鮮風返過一套BDU連帽唔知賣左未.

Not Army ar
Is Self Defense Force ar

Japanese self defence force should be called 'army' indeed....I can't see any differences......

引用:
原帖由 Parachuter 於 21-2-2007 20:01 發表
Japanese self defence force should be called 'army' indeed....I can't see any differences......
咁又係呀

遲早日本皇軍支旗話唔定會o係旺角/銅鑼灣升起,引起日本愛好者朝拜!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 愁人節 於 21-2-2007 21:19 發表

識唔識英文??
self defence force
自慰隊

army
軍隊

你實係唔知有咩唔同,因為果d扶桑鬼子,東瀛倭寇根本唔會有軍隊出現
你梗係見唔到啦

你呢d行為,係自欺欺人!
反日本軍國主義復辟!
朋友仔你真係當人唔知?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-2-2007 20:06 發表

咁又係呀

遲早日本皇軍支旗話唔定會o係旺角/銅鑼灣升起,引起日本愛好者朝拜!
如果有人出用自衛隊既色既bape花, 一定比d潮童著到一個cwb都係...

引用:
原帖由 伯言 於 21-2-2007 21:28 發表

如果有人出用自衛隊既色既bape花, 一定比d潮童著到一個cwb都係...
只要原宿有人著 , 膏藥貼都照著上身呀
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-2-2007 23:20 發表

只要原宿有人著 , 膏藥貼都照著上身呀
講真...原宿d人真係唔多特別ga ja wor....反而新宿d人型好多....
以上係題外話.....

不如你問下6師兄...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-2-2007 23:23 發表

講真...原宿d人真係唔多特別ga ja wor....反而新宿d人型好多....
以上係題外話.....

不如你問下6師兄...
六師父齊架生ed

oh  I just think that it's a bit cool to wear JGSDF uniform to play wargames.  Of course I don't dare wear it and walk around in Hong Kong   coz it's still a
sensitive problem         Just Game !!!

自衛隊遲早也會升格為自衛軍的了.(由防衛廳升為防衛省已經可以推測到.)

又是老問題,打wargame和國仇家恨拉在一起是不健康的.而且穿日本軍服不一定是支持日本的所作所為.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 22-2-2007 11:23 發表
自衛隊遲早也會升格為自衛軍的了.(由防衛廳升為防衛省已經可以推測到.)

又是老問題,打wargame和國仇家恨拉在一起是不健康的.而且穿日本軍服不一定是支持日本的所作所為.
咪係 , 咁唔通一眾英軍師兄弟係殖民主義者麼  ?

發新話題