發新話題

Japanese army stuff?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-2-2007 11:39 發表

咪係 , 咁唔通一眾英軍師兄弟係殖民主義者麼  ?
美軍玩家咪變左帝國主義入侵iraq既幫凶?

引用:
原帖由 愁人節 於 21-2-2007 21:19 發表

識唔識英文??
self defence force
自慰隊

army
軍隊

你實係唔知有咩唔同,因為果d扶桑鬼子,東瀛倭寇根本唔會有軍隊出現
你梗係見唔到啦

你呢d行為,係自欺欺人!
反日本軍國主義復辟!
夠了 憤青

玩日本野唔一定崇拜日本
正如北韓大部份車都系日本車咁唔通北韓人會支持日本?
你梗係見唔到啦

你都是去日本yahoo 找人代bid吧
我有個fd都系咁先入手到套陸自BDU........

引用:
原帖由 伯言 於 22-2-2007 11:40 發表

美軍玩家咪變左帝國主義入侵iraq既幫凶?
一句講晒 , this is a game
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

多D人穿其他國先好玩

唔好成日都德美大戰,英美大戰,美美大戰,德德大戰

無人肯做醜人 , 就無人可以扮英雄鳥~

如果唔可以抄得賣力 ,
我諗Queen爺佢地都無辦法比到咁高質素既二戰重演相大家睇....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 愁人節 於 22-2-2007 13:29 發表

當然
著日本軍服無問題
但好似之前某壇有人著住,都大喊軍國主義萬歲就唔得

即係,遲d會係,即係未係啦
噤都要叫返自衛隊啦
自衛自衛聲好難聽
叫番陸自啦 好聽D

軍國主義唔系日本專利
難聽D我都算是軍國主義者 不過我想既系中國軍事強國化個種軍國.................

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-2-2007 11:39 發表

咪係 , 咁唔通一眾英軍師兄弟係殖民主義者麼  ?
咁我就覺得有少少分別~~
日軍(話知佢叫咩名)幾時都係軍國主義既國土。

但係英國(英軍)同殖民主義早就已經無關係了。
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 愁人節 於 22-2-2007 13:26 發表

self defence force
自慰隊

army
軍隊

人地連呢2個英文都睇唔出有咩分別
我教佢咋...
朋友你都幾得意

呢頭話人唔識分sdf同army, 轉頭自己
"自衛""自慰"都打錯?
唔識字?無心?定有心抽水?
日自玩家呢到都有, 自己小心講野

嗱, 我都係教你咋...
本帖最近評分記錄
  • MarK-C 威望 -5 3.希望大家可以盡量互相忍讓,如有對某 ... 22-2-2007 22:10
  • MarK-C 金錢 -5 3.希望大家可以盡量互相忍讓,如有對某 ... 22-2-2007 22:10

引用:
原帖由 HunterX 於 22-2-2007 17:40 發表

咁我就覺得有少少分別~~
日軍(話知佢叫咩名)幾時都係軍國主義既國土。

但係英國(英軍)同殖民主義早就已經無關係了。
其實都係一部份右翼話咁咁咁...
旁門左道既人邊度都有, 你睇唔睇到姐...

引用:
原帖由 愁人節 於 22-2-2007 14:53 發表

岩...
最後有人扮印度,日本,台灣,太國,非洲果d民兵,俄羅斯,白俄,波蘭等...
噤可以開世界大戰game
我覺得係好事...

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-2-2007 14:53 發表
無人肯做醜人 , 就無人可以扮英雄鳥~

如果唔可以抄得賣力 ,
我諗Queen爺佢地都無辦法比到咁高質素既二戰重演相大家睇....
hoho  thx.

發新話題