發新話題

Japanese army stuff?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-2-2007 16:22 發表

簡單到唔想答....
シグサワーP220(スイス)

問番轉頭....呢支...

簡稱 ...
M9 ( M-NINE)
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 23-2-2007 17:19 發表

M9 ( M-NINE)
好犀利!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-2-2007 17:20 發表

好犀利!
上網搵吓就有...有幾犀利
講起呢支野, 都有幾間廠出過, 但以 [是登gun factory]出的最為精美(conversion kit, 分別有俾馬老賤同[畸sc]用兩款)
但係要成兩千銀...唉, 始終冇買到
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 23-2-2007 17:30 發表

上網搵吓就有...有幾犀利
講起呢支野, 都有幾間廠出過, 但以 出的最為精美(conversion kit, 分別有俾馬老賤同用兩款)
但係要成兩千銀...唉, 始終冇買到
所以,問黎都哂氣~~

引用:
原帖由 WAIKO01 於 22-2-2007 23:38 發表
嗯,我倒是有一個問題,假如日本真的是成功地把帝國主義和軍國主義復辟.那日本的下一步會做些什麼呢?
日本已升格做防衛省
美國也已進駐F22在日本本土
隨時和美國一起打北韓
進駐北韓...

之後... ... 找幾會向美國報仇

引用:
原帖由 B20_hk 於 23-2-2007 23:02 發表

日本已升格做防衛省
美國也已進駐F22在日本本土
隨時和美國一起打北韓
進駐北韓...

之後... ... 找幾會向美國報仇
我都想...

................maybe i might get one    but it'll be a long long long time later.........I don't think I can go to Japan myself.....   doesn't matter  thank you all

Do you guys often go to Japan to get good stuff?

引用:
原帖由 Parachuter 於 24-2-2007 01:50 發表
................maybe i might get one    but it'll be a long long long time later.........I don't think I can go to Japan myself.....   doesn't matter  thank you all

Do you guys often go to Ja ...
冇人玩陸自咁濟...你話呢....

不過的確有師兄去日本掃貨...

引用:
原帖由 spainish 於 24-2-2007 23:40 發表
要買??洗乜飛去日本!!
比網址你!!
http://www.d4.dion.ne.jp/~fsaitoh/index.htm
http://target.kiss.ac/index.htm
學會了自衛隊的服飾和軍銜做第五縱隊也容易點
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 6MM 於 27-2-2007 03:56 發表
自衛隊的服飾
看來陸自的迷彩在香港的叢林來說有不錯的偽裝效果.這會不會是因為日本和香港也是在東北亞有關,所以植物相似而令迷彩也比較適合?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 27-2-2007 23:58 發表

看來陸自的迷彩在香港的叢林來說有不錯的偽裝效果.這會不會是因為日本和香港也是在東北亞有關,所以植物相似而令迷彩也比較適合?
台灣的都很好...我覺得...

亞洲多灌木

引用:
原帖由 B20_hk 於 28-2-2007 00:25 發表
亞洲多灌木
氣候相似令到植岥密度相似,加上接近既植物....

發新話題