發新話題

Japanese army stuff?

引用:
原帖由 伯言 於 21-2-2007 21:28 發表

如果有人出用自衛隊既色既bape花, 一定比d潮童著到一個cwb都係...
只要原宿有人著 , 膏藥貼都照著上身呀
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-2-2007 23:23 發表

講真...原宿d人真係唔多特別ga ja wor....反而新宿d人型好多....
以上係題外話.....

不如你問下6師兄...
六師父齊架生ed

引用:
原帖由 WAIKO01 於 22-2-2007 11:23 發表
自衛隊遲早也會升格為自衛軍的了.(由防衛廳升為防衛省已經可以推測到.)

又是老問題,打wargame和國仇家恨拉在一起是不健康的.而且穿日本軍服不一定是支持日本的所作所為.
咪係 , 咁唔通一眾英軍師兄弟係殖民主義者麼  ?

引用:
原帖由 伯言 於 22-2-2007 11:40 發表

美軍玩家咪變左帝國主義入侵iraq既幫凶?
一句講晒 , this is a game

無人肯做醜人 , 就無人可以扮英雄鳥~

如果唔可以抄得賣力 ,
我諗Queen爺佢地都無辦法比到咁高質素既二戰重演相大家睇....

引用:
原帖由 伯言 於 22-2-2007 18:23 發表

其實都係一部份右翼話咁咁咁...
旁門左道既人邊度都有, 你睇唔睇到姐...
攪事既唔一定打正旗號話你知
出名都未必係攪攪震。

而且計我話
真正"有罪"既果一代日本人都死得九九十十
何必禍延呢一代.....

如果大家有睇過"甲賀忍法帖"
就會明白呢d意氣之爭多麼無謂....
個個都記埋d老過自己既國仇家恨
難怪世界咁唔和平啦....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 22-2-2007 23:41 發表

就好似打機gameover左唔代表真係輸,入coins再contiue都仲得
但至少肯定有變既係中國無咁好恰了

引用:
原帖由 WAIKO01 於 22-2-2007 23:51 發表

但有調查顯示,只有日本政府係右翼政府,但其國民除了小數右翼外,其他都是中立為主.他們對二次大戰的問題沒有認知和不感興趣.

如果說到"害緊你ge"的問題的話,那我們首先要拒絕日本動漫,因為那 ...
其實日本在經濟上都對中國有一定依賴 , 無咁易攪攪震既

引用:
原帖由 mike-mike 於 28-2-2007 12:03 發表
將會出99式小槍, 玩的朋友們有福了, 應該會平過好多下...
99又可同89一齊上場 , 日軍玩家變強大鳥 !

多元化係好事來的

而且中/平價二戰槍多左都易d吸引人玩丫

發新話題