發新話題

[開箱文]小小白IS + 50mm f1.8 開箱---->可惜係幫朋友開

[開箱文]小小白IS + 50mm f1.8 開箱---->可惜係幫朋友開

聽左ATM兄的建議,去左中環士丹利街...
問左街頭第一間,入到去冇人理....d袋平過"DC-發燒" [起碼標價上係] 小小白IS - $8500
之後去左石板街左手邊果間...$8400
美"泥"華...$8300...

覺得好唔gur...有d灰....

之後爬上斜路....幾經辛苦,去左最後一間--->"長你" 定 "興你" 呢? 唔記得了...
之前經過見到有部Contax...點知轉頭賣鬼左...不過果時起對間野有好感...
入到好...得一個阿先生....幾好多,講兩句,吹下水,問價.......

"$8350"

嘩頂...斜路頂都咁貴!?中環唔憂做?

Me: "俾Cash可唔可以平d?"

阿生走去搵價目書.....

"$8250啦..都冇咩幾多賺了..."

掂....加埋支50...搞掂...
Service一流,又冇咩壓力...其他shop d sales好串樣..好似睇你唔起咁...問價都 4+5答...
強烈推介!

P.S. 中環d野,同旺角比....真係唔差得遠,可能選擇少d,但係.....俾得gur d...(個人意見,勿插)

去stanley st 下次call我,我落黎行下

開箱文點可以冇開箱圖!

標準包裝

送支紅酒俾你

兩碌野.....不過都係朋友的....真灰

正...

超正...

解毒圖!!! 完全冇諗過構圖...

公仔人

350D 對焦極限...對果個 Kiwi fruit貼

f4 都好淺景深...

啊.....中毒了

自毒
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 26-5-2008 20:40 發表
自毒
真係好毒...

小黑小灰...

when.....

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 26-5-2008 22:26 發表
小黑小灰...

when.....
收支三仔啦~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-5-2008 22:28 發表

收支三仔啦~
係都搞掂個廣角端先XDD

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 26-5-2008 22:36 發表

係都搞掂個廣角端先XDD
你買12-24實後悔...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-5-2008 23:02 發表

你買12-24實後悔...
why???

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 27-5-2008 13:09 發表

why???
唔抵買....真的....

發新話題