發新話題

成人玩具

好正...........見到架S14同R32,以前D回憶湧住出黎~~~

the Type-R

回覆 #15 高!高!高! 的帖子

師兄您系高手!?

引用:
原帖由 hmstalent 於 8-6-2008 09:21 PM 發表
YOU mean 單車or電單車呢
兩樣都中意牙
不過對電單車就中意多D

引用:
原帖由 hmstalent 於 8-6-2008 23:48 發表
師兄您系高手!?
你一睇我個名就知我係一個真正o既高手啦!!
我勁到次次踩大霧山都"給"車o家.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回覆 #20 高!高!高! 的帖子

系bor,真系高手黎bor,我落梯都成日"給"啦,唔好講大霧山
我住馬鞍山呢,成日都有得踩單車,師兄住邊,有時間交流下踩車同影相

我愛R32!!
更愛英國平的油費

快D 呀今郞買返架R35啦......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

回覆 #11 gtoray 的帖子

大佬G:我諗你攪錯佢年幼時去澳洲讀書愛上CRX後來念念不忘摟亞媽去日本訂,英國都無日本跑車,不過有好多年青人慕車而來!日本二手車市塲在英好食香,

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 9-6-2008 00:05 發表
大佬G:我諗你攪錯佢年幼時去澳洲讀書愛上CRX後來念念不忘摟亞媽去日本訂,英國都無日本跑車,不過有多年青人慕車而來!
CRX真係一代好車......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

回覆 #22 ea4101 的帖子

平? £1.12 litre最慘係去一去超市都成里路.由黄府去唐人街來回60哩!

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 hmstalent 於 9-6-2008 00:03 發表
系bor,真系高手黎bor,我落梯都成日"給"啦,唔好講大霧山
我住馬鞍山呢,成日都有得踩單車,師兄住邊,有時間交流下踩車同影相
九龍人.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 mswong 於 8-6-2008 15:58 發表
平? £1.12 litre最慘係去一去超市都成里路.由黄府去唐人街來回60哩!
Dear MS my brother, it should be GBP117.90 per litre. Unless there is cheaper in Hemel Hempstead !

引用:
原帖由 ea4101 於 8-6-2008 23:50 發表
我愛R32!!
更愛英國平的油費
下? 全世界最貴電油係英國, 香港排名第2
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 jwlchan 於 9-6-2008 05:04 發表

Dear MS my brother, it should be GBP117.90 per litre. Unless there is cheaper in Hemel Hempstead !
i even saw 122 in london last week
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

發新話題