發新話題

成人玩具

睇唔到第3架係dc5定係fd2 tim

引用:
原帖由 MF 於 9-6-2008 05:28 發表

下? 全世界最貴電油係英國, 香港排名第2
而家好似唔少歐洲國家都貴過香港lu...... 雖然部份原因係歐元上升......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

係英國買smart都係30000
香港要$180000
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

All JDM.....i would be happy if i got a JDM body kit...lol

細路玩車仔 大人都系玩車仔

引用:
原帖由 VQ30DETT 於 2008-6-8 22:51 發表
好正...........見到架S14同R32,以前D回憶湧住出黎~~~
架gt-r係33黎架
另外想問下ms架s14係唔係改左s15頭?
引用:
原帖由 ERIC_LI 於 2008-6-9 09:10 發表
睇唔到第3架係dc5定係fd2 tim
係dc5

引用:
原帖由 路比 於 9-6-2008 22:18 發表

架gt-r係33黎架
另外想問下ms架s14係唔係改左s15頭?

係dc5
哈哈...sorry up錯左 係33先啱
我估S14係後期頭卦,太黑睇唔到

引用:
原帖由 VQ30DETT 於 2008-6-9 22:38 發表

哈哈...sorry up錯左 係33先啱
我估S14係後期頭卦,太黑睇唔到
睇頭燈個形,同埋沙版同bum把的夾位就有95%似s15
而且佢沙版同車門的線條好似有d唔對位

是架DC5

裝左GT wing

引用:
原帖由 路比 於 10-6-2008 01:21 發表

利害~利害~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 10-6-2008 01:21 發表

積木車?!

引用:
原帖由 meko 於 2008-6-10 12:10 發表

積木車?!
又唔一定o既,可以只係換左個外殼既ja
早幾年都有好多車房改benz 舊款方燈e系做新款四眼仔啦

講開又講,我上星期都見到有部ae100仔改左ae111頭,十個樣衷

引用:
原帖由 路比 於 10-6-2008 15:05 發表

講開又講,我上星期都見到有部ae100仔改左ae111頭,十個樣衷
咁又9唔搭8左D

我見葵盛有部黑色100旅行車改101頭,又出奇地夾喎,可惜無相

小弟曾經都養過車,

每年一度嘅牌費+驗車+每月嘅停車埸租+油錢+出街時其他使費

真係幾"和味",依家讀返書,買車都係諗下就算。

引用:
原帖由 路比 於 10-6-2008 15:05 發表

唔係架,其實咁整都好貴架,之前車書有介紹過,皮皮聲架~

之前見過一架100仔旅行版,過左佢之後望鏡,我見到.....111頭....

發新話題