發新話題

哎風3G 8GB 全球US199

咁平,我都想入部,不過如果通街係就免了

引用:
原帖由 louisli 於 10-6-2008 11:59 發表
咁平,我都想入部,不過如果通街係就免了
睇啦....香港人呀....就係想多d呢d人啦~一人多就唔用果d~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-6-2008 11:47 發表

睇啦....香港人呀....就係想多d呢d人啦~一人多就唔用果d~
多人用咪唔潮 lo
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 10-6-2008 11:37 發表
AGPS
即是點, 唔太明佢個 ASSISTED GPS 點解
即係用cell 網絡去定位而唔係用衛星(即係要通過網絡供應商ge gprs先用到ge agps)
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-6-2008 12:01 發表

物以罕為貴嘛
出街都怕撞衫啦
在街幾個人撞埋一齊,跌晒d 手機,部部都iphone點分?

引用:
原帖由 Pan 於 10-6-2008 12:08 發表

多人用咪唔潮 lo
咪係囉,咁同瑞士糖有咩分別?

頂,我買部大陸電話埋單都要千三....
呢部野,睇黎真係有得諗!

引用:
原帖由 louisli 於 10-6-2008 12:18 發表

咪係囉,咁同瑞士糖有咩分別?
而家都周街i phone la

咦,好似話US199呢個價,係簽約先有喎

引用:
原帖由 louisli 於 10-6-2008 12:17 發表

物以罕為貴嘛
出街都怕撞衫啦
在街幾個人撞埋一齊,跌晒d 手機,部部都iphone點分?
仲分....執起身就走啦

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-6-2008 12:12 發表

即係用cell 網絡去定位而唔係用衛星(即係要通過網絡供應商ge gprs先用到ge agps)
明白明白~即是去外國用就要申請漫遊

等到可以unlock同用得返installer先會考慮換機,
雖然3g同gps都好吸引,不過冇左依家用緊o既apps真係死得
而且本身個台張合約去到2010年先完.....

都係用住依家部2g iphone先

呢部據聞係入門級

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 10-6-2008 13:49 發表
咦,好似話US199呢個價,係簽約先有喎
一定係簽約價...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

美國AT&T話舊iphone用戶可以係contract未完之前免費換新iphone...
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

發新話題