31 123
發新話題

出o左bonus即刻獎勵o下自己.................

出o左bonus即刻獎勵o下自己.................

o甘就無o左一半bonus獎金o拉............................
我的雀雀..............................Orz

買個盒黎做咩??

師兄快d開啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

其實係一個普通行山背囊咋................
我的雀雀..............................Orz

你買親既普通野都好好好好叉金

引用:
原帖由 devil-sniper 於 12-6-2008 00:05 發表
其實係一個普通行山背囊咋................
有盒添,我果d得膠袋

引用:
原帖由 louisli 於 2008-6-12 00:26 發表

有盒添,我果d得膠袋
你買o左邊款? Cordu 22?

好耐無見大師兄...... 一上黎又放毒......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

我唔行山的....對呢D架生唔熟.........個袋咁的......個用途係????
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

visvim
Never Forget

引用:
原帖由 devil-sniper 於 11-6-2008 23:53 發表
o甘就無o左一半bonus獎金o拉............................
其實真係幾普通ga, 不過鐘意VISVIM就係鐘意佢多低調,但用料靚,我呢個都用左兩年...

回覆 #11 四哥 的帖子

之前我都睇中過個 VISVIM 既 MESSAGER, 幾靚架~不過幾貴
最後都係買左個Y3

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 11:23 發表
之前我都睇中過個 VISVIM 既 MESSAGER, 幾靚架~不過幾貴
最後都係買左個Y3
我買過兩個VISVIM 既 MESSAGER,一個係同undercover crossover,但size超大買左兩日忍痛放左 ,而家淨返一個....

引用:
原帖由 四哥 於 12-6-2008 11:29 發表

我買過兩個VISVIM 既 MESSAGER,一個係同undercover crossover,但size超大買左兩日忍痛放左 ,而家淨返一個....
http://photos-f.ak.facebook.com/ ... 415153/n661415153_1 ...
下邊果個太多章~唔係咁好睇~

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 11:59 發表

下邊果個太多章~唔係咁好睇~
冇計,我愛visvim,但之前得呢個選擇....

31 123
發新話題