發新話題

出o左bonus即刻獎勵o下自己.................

引用:
原帖由 四哥 於 12-6-2008 11:52 發表

冇計,我愛visvim,但之前得呢個選擇....
之前見過個 VISVIM 成個袋都係蜜蜂巢咁既 pattern, 幾靚, 不過太細過所以無買
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 12:08 發表

之前見過個 VISVIM 成個袋都係蜜蜂巢咁既 pattern, 幾靚, 不過太細過所以無買
嗰個用左其他label,同埋比較簿,我唔鐘意

引用:
原帖由 四哥 於 12-6-2008 11:58 發表

嗰個用左其他label,同埋比較簿,我唔鐘意
你最鐘意原汁原味 ??

大師兄

原來你份工有Bonus?

引用:
原帖由 swat328 於 12-6-2008 13:36 發表
大師兄

賄款

引用:
原帖由 devil-sniper 於 12-6-2008 00:50 發表

你買o左邊款? Cordu 22?
無咁潮
我買的都係Karrimor o者

引用:
原帖由 四哥 於 2008-6-12 11:20 發表

其實真係幾普通ga, 不過鐘意VISVIM就係鐘意佢多低調,但用料靚,我呢個都用左兩年...
Oh! My dream backpack......................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 四哥 於 2008-6-12 11:43 發表

我買過兩個VISVIM 既 MESSAGER,一個係同undercover crossover,但size超大買左兩日忍痛放左 ,而家淨返一個....
http://photos-f.ak.facebook.com/ ... 415153/n661415153_1 ...
講真我自己唔熟Visvim o既product,本來想揾一個黑色o既cordu 22皮底背囊(你用緊o個款),原來已經出o左好耐及斷貨多時,二手都over三千幾銀o甘誇張  ,唯有退而求其次買o左呢款,如果呢個backpack D拉鏈用埋黑色就真係perfect o拉..........................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 louisli 於 12-6-2008 14:58 發表

無咁潮
我買的都係Karrimor o者
我都係買街貨
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 swat328 於 2008-6-12 13:49 發表
大師兄

其實係.......................老婆出bonus俾我!

引用:
原帖由 Pan 於 2008-6-12 11:23 發表
之前我都睇中過個 VISVIM 既 MESSAGER, 幾靚架~不過幾貴
最後都係買左個Y3
上個月朋友送o左個Y3 messenger俾我,孭上身一D都唔舒服,考慮緊買HP messenger bag(M size)但係已經無$...............................

引用:
原帖由 devil-sniper 於 13-6-2008 22:15 發表

講真我自己唔熟Visvim o既product,本來想揾一個黑色o既cordu 22皮底背囊(你用緊o個款),原來已經出o左好耐及斷貨多時,二手都over三千幾銀o甘誇張  ,唯有退而求其次買o左呢款,如果呢個backpack D拉 ...
都唔係gei,而家撞返藍色拉鏈幾靚丫,不過轉下拉鏈色又可以出多幾款,d㗎仔真係識搵錢

引用:
原帖由 devil-sniper 於 14-6-2008 00:58 發表

上個月朋友送o左個Y3 messenger俾我,孭上身一D都唔舒服,考慮緊買HP messenger bag(M size)但係已經無$...............................
之前都諗住買黎個
之後去到一試~~~就買左第二款

HP....個款好靚...但我暫時玩唔起 ....

我之前有呢個, 不過賣左la...

引用:
原帖由 四哥 於 2008-6-14 22:47 發表
我之前有呢個, 不過賣左la...
我就係想買呢款Black beauty M size......................

發新話題