發新話題

出o左bonus即刻獎勵o下自己.................

引用:
原帖由 devil-sniper 於 11-6-2008 23:53 發表
o甘就無o左一半bonus獎金o拉............................
其實真係幾普通ga, 不過鐘意VISVIM就係鐘意佢多低調,但用料靚,我呢個都用左兩年...

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 11:23 發表
之前我都睇中過個 VISVIM 既 MESSAGER, 幾靚架~不過幾貴
最後都係買左個Y3
我買過兩個VISVIM 既 MESSAGER,一個係同undercover crossover,但size超大買左兩日忍痛放左 ,而家淨返一個....

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 11:59 發表

下邊果個太多章~唔係咁好睇~
冇計,我愛visvim,但之前得呢個選擇....

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 12:08 發表

之前見過個 VISVIM 成個袋都係蜜蜂巢咁既 pattern, 幾靚, 不過太細過所以無買
嗰個用左其他label,同埋比較簿,我唔鐘意

引用:
原帖由 devil-sniper 於 13-6-2008 22:15 發表

講真我自己唔熟Visvim o既product,本來想揾一個黑色o既cordu 22皮底背囊(你用緊o個款),原來已經出o左好耐及斷貨多時,二手都over三千幾銀o甘誇張  ,唯有退而求其次買o左呢款,如果呢個backpack D拉 ...
都唔係gei,而家撞返藍色拉鏈幾靚丫,不過轉下拉鏈色又可以出多幾款,d㗎仔真係識搵錢

我之前有呢個, 不過賣左la...

發新話題