發新話題

有朋自CGF到MS家家訪?

回覆 #75 mswong 的帖子

ms sir晚輩做錯咩,點解您咁講呢

回覆 #76 hmstalent 的帖子

講笑啫講易過做!MS後生已决心讀夜校...............但到現在都未開學?希望你有朝一日去英國讀大學!努力喇,到英後你想我請你吃什麽?
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #77 mswong 的帖子

我要食龍蝦
ms sir您有冇後悔冇讀書丫

回覆 #77 mswong 的帖子

知易行難
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 hmstalent 於 13-6-2008 15:23 發表
我要食龍蝦
ms sir您有冇後悔冇讀書丫
有機會,緊係試下黃家獨門的撚手小菜啦

回覆 #78 hmstalent 的帖子

我今年六十歲,我有無後悔!今年無,
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #80 louisli 的帖子

讀好你的書先!
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 13-6-2008 14:14 發表

再睇真D,睇槍,唔係隻個腳?
有封條者假?

得到ms大佬邀請 拜訪府上實在太榮幸
先勞煩親切既ms太太親自駕車到火車站接我地
好快就到達了 門前兩邊有綠色既植物圍牆 靚靚~
點知再睇 哇 另外仲泊住3架靚車@0@ 雖然我對車唔熟悉
但係都即時想起如果怪叔叔都響度 一定好開心~

入到屋 見到ms大佬 開心>v<
再望見佢身後 哇~~~~~~
多到成塊牆都唔夠位掛既相/盾牌/獎狀等等等等
真係嚇呆左~
唔怪得平日ms大佬可以有咁多珍藏同大家分享
我直頭去左個博物館!

冇哂空位既牆~
其實真係仲有好多但係冇位放所以收埋左

周圍都係大大小小的子彈

接著大家坐低傾計 過了一個愉快的黃昏
坐在我旁邊還有一隻巨頭bearbear同巢得好得意既巢皮狗公仔~
ms太太為我地預備左豐盛既晚餐~
原來燒肉 都可以用焗爐自己烤 d皮脆卜卜 咬既時候隔住張抬都聽到卜卜聲!點左芥辣更好食>0<y
個碟芥蘭好翠綠 唉 我真係好耐冇食過芥蘭喇~~
食多d菜身體好阿~
仲有好滑既蒸水蛋 ms太太真係好手藝@v@
仲有住家湯飲添 飲左兩大碗 呼~~~ 飽飽~

食飽之後望下兩缸魚魚
我地又番番去繼續挖掘ms大佬家既寶藏@v@
一桶吉吉刀 八卦的我逐支開來@v@
刀鋒很銳很危險 MF連忙過來收拾
我開一支 佢收一支....^^"

不要!!!>0<

接著我們見識到 特務(!) 的用具
但係我唔知邊D可以公開 就放少少好了

把這個跟一大串鎖匙放在一起....

你能夠看見它有多少個用途嗎=)

書一本~

登登!!!~~~~

絕對好過放響發泡膠飯盒啦~~=v=

櫃裡面有好多支一樣樣既槍(我覺得支支都係咁既樣.__.")
但係兩位大男孩玩得津津有味~
我就幫佢地影相好了=P

最後還有亮晶晶水晶梨做飯後果>v<
開心開心開心~
然後ms大佬送給我們子彈匙扣~
能夠再次同ms大佬傾下計 十分開心
參觀了ms大佬的博物館(家) 雖然大部分我都唔識 唔知係咩來的
不過我知道好多都係好有紀念價值既收藏 每件都有佢背後既故事
要再次多謝ms太太的燒肉 我好耐未試過一晚食咁多肉>0< 好好食~~

希望有機會再同ms大佬同ms太太同ms仔仔見面
請你們要多保重阿=)

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +30 相片分享 14-6-2008 22:47
  • gtoray 金錢 +30 相片分享 14-6-2008 22:47
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 mswong 於 13-6-2008 04:19 發表

亞芝的禮物,約二十張.是一套制作精美之咭片上之動物之制服是一個國家的軍 ...
哈哈 這只是點小手作 唔太名貴但小小心意
ms大佬你喜歡就好了^^
人怕出名 芝怕肥/_\

回覆 #85 阿芝 的帖子

多謝亞芝姐姐,有些受寵若驚,近年很少人入黄家大門,下次早些我們可以在後園BBQ!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #86 mswong 的帖子

哈哈 係喎
太多寶要掘 都未有出去踐踏下ms大佬家既花園
仲有個大大張重量級按摩椅 同埋遊戲機@v@
人怕出名 芝怕肥/_\

回覆 #87 阿芝 的帖子

亞芝姐姐:錢財如糞土!有兩隻錶一隻柏德xx,一隻地セ拿有錢都好難買,你都睇唔到?

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #78 hmstalent 的帖子

好,到時一定有龍蝦..........新鮮食刺生,唔新鮮芝士局!
尊重人格, 請勿抄習

回覆 #84 阿芝 的帖子

返香港前快d再來食過,有得食又有威望!幾好喎!
尊重人格, 請勿抄習

發新話題