16 12
發新話題

唔知係CGF上有幾多人玩國軍啦?

唔知係CGF上有幾多人玩國軍啦?

我收80'S 0既陸軍同現役MP啦
唔知網上0既同好玩咩時期啦

想過玩 , 但都因為T65K2放棄了~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 23-2-2007 23:31 發表
想過玩 , 但都因為T65K2放棄了~
點解GIVE UP啦?65K2唔係已經出左咩?
而家連T91都有啦

引用:
原帖由 tktom 於 23-2-2007 23:44 發表

而家連T91都有啦
用M16系及M14(現時練習用鎗都0K啦,
國軍SF重有MP5同UZI

引用:
原帖由 tktom 於 23-2-2007 23:44 發表

而家連T91都有啦
佢出得來  我都玩英軍玩到不能自拔了~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 Paul 於 23-2-2007 23:57 發表

用M16系及M14(現時練習用鎗都0K啦,
國軍SF重有MP5同UZI
重有249同m92f,m1911都可以用啦

引用:
原帖由 皇家御貓 於 24-2-2007 00:39 發表

佢出得來  我都玩英軍玩到不能自拔了~
我都係啦
不過係玩2戰美軍同近現役國軍啦

I know someone how play the Taiwan Army....

引用:
原帖由 tktom 於 25-2-2007 10:19 發表

我都係啦
不過係玩2戰美軍同近現役國軍啦
想問問近現役國軍是怎樣的?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

國軍,不錯的啦.(因為也是中國軍隊啊.)我也想試試,但不知哪裡有賣.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 27-2-2007 02:05 發表

想問問近現役國軍是怎樣的?
有迷彩有草綠.
迷彩玩現役
草綠玩80年代中至90年代初

引用:
原帖由 WAIKO01 於 27-2-2007 02:07 發表
國軍,不錯的啦.(因為也是中國軍隊啊.)我也想試試,但不知哪裡有賣.
hk就唔清楚啦
而我係去台灣哥陣直接去哥邊d軍品店買

引用:
原帖由 6MM 於 27-2-2007 03:29 發表
ME.....
good,very good ar

16 12
發新話題