發新話題

今年第一件窮人新玩具............................

引用:
原帖由 devil-sniper 於 13-1-2007 00:00 發表

原廠S&B 1.1–4 X 20  CQB Short Dot Police Marksman II賣$2200歐羅未計運費......................太貴o拉!

嘩~~~~~~~~[:[]
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 2007-1-13 01:32 發表

大師兄
想問問呢
其實...如果真係講用呢
lee 兩支有乜野分別呢
可唔可以教教小朋友呢
For your reference....................[]

S&B 1.1–4 x 20 CQB Short Dot Police Marksman II

Schmidt & Bender!?! [:[] 我支Type96配佢最襯, 可惜....[] [] []  又係要皮幾兩皮.

請問咁多位師兄點讀個牌子名呀?[XXX]

其實tasco係咩牌子,點解d鏡款咁雜

引用:
原帖由 AJM 於 13-1-2007 12:50 發表
請問咁多位師兄點讀個牌子名呀?
德文!? []  係咪讀 "書搣 N 班打"?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 13-1-2007 14:48 發表

德文!?   係咪讀 "書搣 N 班打"?
佢識我我唔識佢[]

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 13-1-2007 14:48 發表

1959年影Mr. Schmidt(左二) 同 Mr. Bender(右一)

唔緊要啦~
捱下捱下就加入到正版既大家庭架啦~
RAHHHH!! 射爛你支玩具~

引用:

係德文,個發音似。[]

其實二千幾EURO係物有所值,世上最精準,最高品質嘅rifle scope, 只不過裝喺枝玩具汽鎗上發揮唔倒佢嘅應有功能,大才小用啫。[]

引用:
原帖由 AJM 於 13-1-2007 15:20 發表

係德文,個發音似。
冇學過德文[]

引用:
原帖由 14692 於 13-1-2007 15:32 發表

冇學過德文
我都無學過,自小家窮,無錢讀書,但身邊有啲德國朋友。[]

引用:
原帖由 AJM 於 13-1-2007 15:35 發表

我都無學過,自小家窮,無錢讀書,但身邊有啲德國朋友。
你好命嘛[]

引用:
原帖由 14692 於 13-1-2007 15:38 發表

你好命嘛
無錢讀書都叫好命!?!!?!! [:s] []

發新話題