發新話題

原來現在D女仔喜歡咁架

回復 13# 的帖子

係度等....因為佢係女仔所以我地唔方便行埋去...見到消防細搶黎到我就走咗

回復 12# 的帖子

我都覺得係a

食左kfc5號全餐??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 boni 於 21-6-2008 00:29 發表

我到覺!!!!!!!!!!
咁boni姐你係咪其中之一呢?
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

師兄,下次見到打比我,我帶佢返屋企比返張床佢地訓!

引用:
原帖由 MF 於 21-6-2008 00:38 發表
我返到黎香港24小時, 已經留意到今年多左女仔著短褲/裙
上年開始都好多
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 21-6-2008 01:26 發表

上年開始都好多
........最死係...令到一D本身見一眼就想打巢佢既"女"性...而家係想殺O左佢......

有冇想過"魯芬"著熱褲...透視LOOK...我呢幾日在荃灣見唔少....

一定high大左|)
哈哈

引用:
原帖由 mujiadam 於 21-6-2008 01:50 AM 發表

........最死係...令到一D本身見一眼就想打巢佢既"女"性...而家係想殺O左佢......

有冇想過"魯芬"著熱褲...透視LOOK...我呢幾日在荃灣見唔少....
我係mk都見唔少-.-
哈哈

引用:
原帖由 mujiadam 於 21-6-2008 01:50 發表

我見到o個d 係見到想摷佢的多 ......................

引用:
原帖由 MF 於 21-6-2008 01:11 發表

咁boni姐你係咪其中之一呢?
我............ 唔會咁短...

我試過見過有個女子(睇背影唔係女仔囉)
超裙短到連橙皮紋都見到... -_-"""""""""""""""

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 21-6-2008 01:13 發表

上年開始都好多
i can tell 今年真係好左...
好醜既都多左

99%" highed" la~~

引用:
原帖由 boni 於 21-6-2008 02:00 發表

i can tell 今年真係好左...
好醜既都多左
如果係講醜的,可能係

引用:
原帖由 沙羅雙樹 於 21-6-2008 00:28 發表
好彩果度唔係油尖旺...同埋聽賣報紙個果阿姐講本身得一個人瞓之後第二個跟住瞓
黑色果個霸左白色果個既床位同推左佢落床.
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

發新話題