42 123
發新話題

3G iPhone 月 費 表 網 上 起 哄

3G iPhone 月 費 表 網 上 起 哄

http://www.appleactionews.com/site/art_main.cfm?&iss_id=20080624&sec_id=6996647&art_id=11269435&dis_type=text&media_id=1

萬 眾 期 待 的 3G iPhone 將 於 下 月 11 日 登 陸 香 港 , 粉 絲 們 除 關 心 iPhone 的 機 價 外 , 亦 關 注 上 網 數 據 費 用 。

網 上 討 論 區 昨 日 流 傳 一 個 「 3 」 的 iPhone 月 費 計 劃 價 目 表 , 即 時 引 起 網 民 熱 烈 討 論 。

當 中 提 及 客 戶 除 要 繳 付 最 低 的 基 本 通 話 月 費 外 , 還 必 須 簽 下 為 期 兩 年 、 每 月 228 元 無 限 上 網 數 據 傳 輸 服 務 費 的 合 約 , 換 言 之 , 用 戶 每 月 最 少 要 支 付 356 元 至 416 元 電 話 費 。

價 目 表 還 提 及 「 3 」 發 售 的 3G iPhone , 8G 售 1,580 元 , 16G 則 售 2,380 元 , 客 戶 要 預 繳 1,000 元 , 之 後 分 24 個 月 回 贈 。

每 名 客 戶 要 簽 兩 年 合 約 , 現 有 客 戶 可 沿 用 舊 計 劃 , 新 客 上 台 最 低 要 參 加 188 元 通 話 月 費 計 劃 , 轉 台 客 戶 可 選 128 元 通 話 月 費 計 劃 。

this is crazy...

貴到咁???
我買"鑽石"好過囉

對呢部野完全無感覺

咁舊用戶咪抵d
哈哈

引用:
原帖由 k_i_t 於 25-6-2008 10:55 發表
咁舊用戶咪抵d
可能啦
咁玩水貨可能好d

真係搵鬼用囉.....

我情願佢部機一次過貴o的好過,咁樣慢慢渣乾你!
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 yeungm 於 25-6-2008 07:38 發表
this is crazy...
我係英國都俾開GBP40 per month...慣左
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

好似都唔係好貴ja....

我都差不多...
鵰。豹。狸。獅。狒

其實問題係個plan你有無用姐, 有用既話都唔係大問題~

不過如果為左呢部機, 去用呢個自己用唔上既plan就你膠唔關人事......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 25-6-2008 13:30 發表
其實問題係個plan你有無用姐, 有用既話都唔係大問題~

不過如果為左呢部機, 去用呢個自己用唔上既plan就你膠唔關人事......
突登轉呢個台都夠膠啦

大家第一日識李生? 咁唔gur咪"罷買"囉,白痴!

基本上我只係想用" 無 限 上 網 數 據 傳 輸 服 務" 但over300....太貴lu
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 louisli 於 25-6-2008 14:23 發表

突登轉呢個台都夠膠啦
咁又唔係喎, 佢係市區唔差架喎
學生又有10000免費網內sms
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

最少$356/月,兩年
即係$8544,部機就1580
total $9704

我都係3台,而家個3g plan $58,兩年都係$1392

即係要比多$8312買部機.....

42 123
發新話題