38 123
發新話題

新玩具~sport climbing利器+裝備!!

新玩具~sport climbing利器+裝備!!

sport climbing!!!
剛剛學完LV-1,超好玩,挑戰個人極限,強烈推界.
有玩過/玩ing的師兄來留個名打個招呼!!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 27-6-2008 23:32 發表

sport climbing!!!
剛剛學完LV-1,超好玩,挑戰個人極限,強烈推界.
有玩過/玩ing的師兄來留個名打個招呼!!
係....戶外的還是...?

果時同個朋友柴娃娃考完...之後都冇玩...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-6-2008 23:56 發表

係....戶外的還是...?
現在玩INDOOR,LV-1其實係唔可以自己租場玩,
OUTDOOR就冇人理,不過冇咩人會做傻事.
引用:
原帖由 mujiadam 於 27-6-2008 23:57 發表
果時同個朋友柴娃娃考完...之後都冇玩...
考到幾多??

係大陸玩過outdoor,玩完成個人散晒...只係上落5-6次到...

outdoor好玩好多喎

black diamond?
有無搵到個護膝?

引用:
原帖由 louisli 於 28-6-2008 00:09 發表
black diamond?
有無搵到個護膝?
唔見,有咩用?什麼來的?有冇相看?

引用:
原帖由 高!高!高! 於 28-6-2008 00:29 發表

唔見,有咩用?什麼來的?有冇相看?
Black Diamond Telekneesis

回復ZaMaR 5# 的帖子

SORRY!我係菜鳥,唔記得講清楚,我話INDOOR的意思是人造,
OUTDOOR是天然,仲有正規的稱呼的,唔記得了.

回復ZaMaR 5# 的帖子
真係散,估唔到會用盡全身的肌肉.

鐘老細到買,有冇囉折~

引用:
原帖由 jeffreywo 於 28-6-2008 00:48 發表
鐘老細到買,有冇囉折~
原來係佢!好多野睇,不過好亂,新鋪??
普通折有,VIP折冇.

我都有玩開sport lv2 想學rock 不過唔識人

引用:
原帖由 亞mac 於 28-6-2008 00:57 發表
我都有玩開sport lv2 想學rock 不過唔識人
我正為lv2做準備,所以先買私伙野,但係仲未攪得掂騎樓位.

引用:
原帖由 高!高!高! 於 28-6-2008 01:04 發表

我正為lv2做準備,所以先買私伙野,但係仲未攪得掂騎樓位.
因乜搞唔捲掂個騎樓位?

38 123
發新話題