40 123
發新話題

[filter爆碎] 超興奮! 我聽日去Canon CS溝姐姐!

[filter爆碎] 超興奮! 我聽日去Canon CS溝姐姐!

我今日影最靚既一張相..... (呢個吹ga je...大把好過呢張)
Canon filter 係你信心既保証............

才怪!!

好多玻璃碎....一定要去溝姐姐啦~

點樣整爆架???
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 2-7-2008 23:04 發表
點樣整爆架???
我都唔知....上到寶馬山山頂,一開蓋,O嘴...

我係咪下塊要買 B+W?
$380蚊塊既protector都可以爛哂....

係袋內"銀"爆???
filter 框冇淆還好.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 3-7-2008 00:06 發表
係袋內"銀"爆???
filter 框冇淆還好.
我有上蓋,袋內冇野,Crumpxx唔知幾多百萬果隻袋......真係唔知點爆....
好在冇淆,"擰"得出....

不過d 玻璃碎.....真係唔知洗唔洗俾人拆鏡.... 要拆就溝d 姐姐!!!

24-105...我都有D心動架...

引用:
原帖由 mujiadam 於 3-7-2008 00:16 發表
24-105...我都有D心動架...
下次借你玩~ 不過你要借 17-40俾我玩ga wor...

王子有得找姐姐
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

canon o個d 係嬸嬸,唔係姐姐o黎ga
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-7-2008 09:19 發表
canon o個d 係嬸嬸,唔係姐姐o黎ga
你唔好彩 je....上次我去同個fd整機,不知幾掂....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-7-2008 00:08 發表

我有上蓋,袋內冇野,Crumpxx唔知幾多百萬果隻袋......真係唔知點爆....
好在冇淆,"擰"得出....

不過d 玻璃碎.....真係唔知洗唔洗俾人拆鏡.... 要拆就溝d 姐姐!!!
車,又話唔買 crumpler

引用:
原帖由 louisli 於 3-7-2008 13:32 發表

車,又話唔買 crumpler
我都唔想ga...但係呢個幾實用wor用落....但係而家搞到爆鏡wor!?

其實我個主力係 Lowepro....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-7-2008 19:00 發表

我都唔想ga...但係呢個幾實用wor用落....但係而家搞到爆鏡wor!?

其實我個主力係 Lowepro....
可能撞過你唔覺...

40 123
發新話題